Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą graficzną Sapphire Radeon HD 7870 2GB

pavlikow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Od jakiegoś czasu borykam się z problemem mojej karty graficznej . Od września karta brzęczy mi (jakby o coś tarła) jak wpada na większe obroty ;d Kartę mam ponad rok i jak dotąd nie sprawiała żadnych problemów . Jak gram w CS GO wszystko jest dobrze , ponieważ ta gra nie wymaga bardzo dobrego sprzętu ;gdy gram np. w wiedzmina 2 czy far cry 3 karta zaczyna brzęczeć . Czyściłem ją jak tylko mogłem i nic nie pomogło . Dokładniej wyczyścić mogę ją tylko za pomocą sprężonego powierza ale takiego nie posiadam . Trze tylko prawy wiatraczek . https://www.youtube....eature=youtu.be

Opublikowano

Witam . Od jakiegoś czasu borykam się z problemem mojej karty graficznej . Od września karta brzęczy mi (jakby o coś tarła) jak wpada na większe obroty ;d Kartę mam ponad rok i jak dotąd nie sprawiała żadnych problemów . Jak gram w CS GO wszystko jest dobrze , ponieważ ta gra nie wymaga bardzo dobrego sprzętu ;gdy gram np. w wiedzmina 2 czy far cry 3 karta zaczyna brzęczeć . Czyściłem ją jak tylko mogłem i nic nie pomogło . Dokładniej wyczyścić mogę ją tylko za pomocą sprężonego powierza ale takiego nie posiadam . Trze tylko prawy wiatraczek . https://www.youtube....eature=youtu.be

Najlepiej ją wymień. Bo może wybuchnąć a wtedy cały komputer pójdzie się j****. Najlepiej wezwij dobrego informatyka i ci on pomoże bo na forum nikt ci nie pomoze.

Opublikowano

Najlepiej ją wymień. Bo może wybuchnąć a wtedy cały komputer pójdzie się j****. Najlepiej wezwij dobrego informatyka i ci on pomoże bo na forum nikt ci nie pomoze.

Mózg ci wybuchnie zaraz, głupoty piszesz i tyle.Wymień wentylator, a czyścić można dokładniej niż sprężonym powietrzem nie zawsze jest to najlepszy środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...