Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TsForAll.net Twój serwer Team Speak!

Loser92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40909323941737409020.gif

TsForAll.net jest organizacją która od początku roku 2014 nieodpłatnie świadczy usługę komunikacji głosowej za pomocą oprogramowania TeamSpeak 3.

Naszym celem jest zapewnienie graczom stabilnej oraz komfortowej rozmowy podczas zmagań w wirtualnym świecie.
Każdego dnia staramy się by nasi użytkownicy byli zadowoleni z naszych usług.
Tworzą nas osoby, które codziennie na naszym serwerze służą profesjonalną pomocą w każdej sytuacji.

Zastanawiasz się dlaczego akurat wybrać nas?
Oto kilka powodów aby ułatwić Ci podjęcie tej decyzji!

- Wieloletnie doświadczenie z Teamspeakiem, 
- Stabilny licencjonowany serwer, 
- Kanały VIP dla klanów +15 użytkowników, 
- Całodobowa pomoc administracji, 
- Dużo przydatnych rang, 
- Eventy z nagrodami wartościowymi ( PSC, doładowania do telefonów)
- Miła i przyjazna atmosfera, 
- Najwyższa jakość świadczonych usług, 
- Bezproblemwa i błyskawiczna obsługa, 
- Pomoc w wielu kwestiach nawet poza serwerowych,
- Gwarancja satysfakcji. 

Współpracujemy z:

655001417886633848545.png     280351417886633848545.png

http://tsforall.net/

Stabilność serwera oraz zabezpieczenia zapewnia  KlassKai.

.

Zapewniamy Państwu profesjonalną

obsługę jak i odpowiednie podejście do potrzeb klienta.
Zapamiętać zanotować 
TsForAll.net
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha stabilność oraz zabezpieczenie serwera zapewnia KlassKai  xD Serwer jest na licencji sponsorskiej więc nigdy nie będzie stabilny w każdej chwili mogą wam ją wycofać a wtedy Pan KlassKai nic nie zrobi :P

Nie polecam :)

Opublikowano

Dziękujemy za opinię :)

Co do licencji sponsorskiej jeżeli TeamSpeak poinformuję o wycofaniu będziemy zmuszeni kupić płatną licencję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście że Polecam Zabezpeiczenia na wysokim poziomie :). ALE POLECAM ZE WZGLĘDU NA SERWER ALLDNAR.PL

Żałuje że SS nie zrobiłem z wczoraj. :*( Kto był to widział :>

<11:09:48> Connected to Server: "TsForAll.net - Stabilny serwer"

<11:10:06> "Jestem tylko botem :<" disconnected (leaving)

<11:10:41> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Admin Server Query" przez "Unknown from (IP ZAKRYWAM)".

<11:10:42> "Shayder" left, was moved to channel "|• ›› Away From Keyboard [AFK]" by "Away from Keyboard"

<11:10:49> "Shayder" został przesunięty z kanału "|• ›› Away From Keyboard [AFK]" na "» Pogaduchy" przez "Away from Keyboard"

<11:10:49> Channel group "Guest" was assigned to "Shayder" by "TsForAll.net - Stabilny serwer".

<11:11:02> You switched from channel "[cspacer] ~ Witamy na TsForAll.net ~" to "|• ›› Away From Keyboard [AFK]"

<11:11:02> Channel group "Guest" was assigned to "xMateo" by "TsForAll.net - Stabilny serwer".

<11:11:04> Talk power granted

<11:11:07> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Własciciel" przez "xMateo".

<11:11:07> Serwer został zamknięty: Server Shutdown!

Opublikowano

Dziękujemy za opinię :)

Co do wczorajszych problemów zgodzę się z Panem powyżej w dniu startu mieliśmy kilka problemów.

Administracja zakupiła serwer z myślą o tym dobrym zabezpieczeniu ataków Ddos jednak sytuacja poszła w innym kierunku.

W dniu dzisiejszym zakupiliśmy nową maszynę na której będzie stał serwer.

Za wczorajsze utrudnienia jak najbardziej przepraszamy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podoba mi się Wasze podejście z poziomu MPC forum. Nie zawsze można coś takiego zobaczyć. 

Spacery 3 vs 3, 5 vs 5 polecam ustawić jak należy (zablokować możliwość wejścia) - wszystkich nie sprawdzałem więc przejrzyjcie na wszelki wypadek. 

Zastanawiają mnie te znaczniki na dole serwera, ale w sumie to nic takiego.

Ogólnie całkiem dobrze prezentujący się serwer. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu. 

rWAjc.png

Opublikowano

Dziękujemy bardzo za miłą opinię :)

Strefa spacerów jest ustawiona prawidłowo sprawdziliśmy i nie wykryliśmy żadnych nie dogodności.

Sprawa spacerów na dole została rozwiązana usunęliśmy.

Z dnia na dzień będzie jeszcze coraz lepiej zostanie poprawiony wizerunek serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Być może, ale licencja jak to ujołeś jest sponsorowana lecz jestem w trakcie zakupu własnej.

Co do zabezpieczeń wszystko jest już gotowe, wczorajsze niedopatrzenie doprowadziło do tego , że dałeś sobie rangę.

Zapomniałem o sensownej rzeczy, ale mogę zapewnić że teraz już tego nie dokonasz :)

Chciałbym dodać, że to ja po tym dopatrzeniu wyłączyłem serwer.

Opublikowano

Jeżeli szukacie sponsora to możecie się odezwać do mnie na PW bądź podać jakiś kontakt. Pozdrawiam.

ddasd 

Opublikowano

Dziękujemy za kolejne posty w naszym temacie.

Na chwilę obecną rekrutacja na administratora jest wstrzymana.

Sponsora nie poszukujemy ponieważ posiadamy, ale dziękujemy za sugestie.

Pozdrawiam...

Opublikowano

Bardzo fajny serwer ;) Idzie sie normalnie dogadać z administracją, zarówno Metin2 jak i TeamSpeaka. Ogarnięta ekipa, a dwa małe błędy z wczoraj (akurat znam ich przyczyne...) nie specjalnie świadczą o tym, że serwer nie jest stabliny, bo jest ;)

Opublikowano

Dziękujemy bardzo za miłą opinię :)

Tak były dwa małe nie dociągnięcia owszem błędy z naszej winy, ale naprawiliśmy w pełni oba błędy ludzi przybywa na serwer coraz więcej :)

Jeszcze dzisiaj w godzinach nocnych będziemy zmieniać maszynę na lepszą i z licencją na 256 slotów.

I dla ułatwienia kanałów VIP zostały utworzone kanały na których można automatycznie dostać rangę gildyjną dlatego też przy braku administracji osoba posiadająca kanał VIP może automatycznie dodać rangę dla swojego kolegi bądź koleżanki.

Pluginem oczywiście zajął się nasz technik KlassKai.

I oczywiście w przyszły weekend pierwszy konkurs na naszym serwerze z wartościową nagrodą w postaci doładowania do telefonu bądź PSC ale o tym już poinformujemy nie bawem  :)

Pozdrawiam..

Opublikowano

Serwer stabilny, miła atmosfera no i komunikatywne osoby w Teamie.

Ciekawo rozmieszczone roomy, serwer fajny i idze w dobrym kierunku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ale nie tak wulgarnie kolego ;).

Polecam serwer z względu na KlassKai dobre zabezpieczenia , ogarnięta administracja , BOTY itp ;) . Powodzenia.

ahahahah dobre zabezpieczenia no no każdy widział co się działo :) Teraz wystarczy lekki skan i znów ts mój.

Więc Nadal nie polecam :^^

Opublikowano

Zjebir wam opinie i doprowadze wlasno ręcznie do upadku waszego serwera. ... Jezeli wybijacir sie na innych ts3 w postaci banow.. wojna i chuj

Opublikowano

Nie polecam!

Jebane skurwysyny zbanowaly mi calego ts3 z ich ip!

J**** was szmaty

Zabawne.

ahahahah dobre zabezpieczenia no no każdy widział co się działo :) Teraz wystarczy lekki skan i znów ts mój.

Więc Nadal nie polecam :^^

Nie ma takiej opcji :)

Opublikowano

ZABAWNE to są twoje gry...

Wkrotce przekonasz się,że twoja matka kubi w dupe

Spamując tu bezsensownie pokazujesz tak na prawdę jaki jesteś inna osoba przyjęła by to normalnie i dążyła do naprawienia błędu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękujemy za kolejne opinie ze strony użytkowników :) 

Co do Pana ЯоKат przydałoby się odrobinę kultury bo zbytnio nie wiem o co Panu chodzi, w celu wyjaśnienia sytuacji zapraszam na PW.

Pan Mat3eo takie teksty słyszymy parę razy dziennie w teorii , ale praktyki nie widać.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Zjebir wam opinie i doprowadze wlasno ręcznie do upadku waszego serwera. ... Jezeli wybijacir sie na innych ts3 w postaci banow.. wojna i c**j

Nie tylko ty jesteś na nich cięty , już wczoraj parę razy ich ts padał :D Podobno "Stabilny" i zabezpieczony przez samego KlassKai :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...