Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecam emulator TheLastSurvivingMan!

Rafinios123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio szukałem nowego emulatora, gdyż tymczasowo wyłączony jest emulator LastDayMMO. Znalazłem grę o nazwie TheLastSurvivingMan (TLSM). Chciałbym Was zachęcić do zagrania w nią, ponieważ  nikt w nią nie gra, mimo tego, że prezentuje się ona bardzo dobrze i jest na dodatek podobna do LastDay'a w którym grało dziennie ponad 150 osób. Także każdemu komu podobał się ten emulator powinnien koniecznie wypróbować TLSM! Serdecznie zapraszam do pobrania gry ze tego linku: http://forum.ragezone.com/f794/surviving-3-maps-pvp-pve-1021063/

W grze:

- Serwer PVE (mapa Colorado), serwery PVP (mapa Clearview, Frosty Pines, Shipping Yards, Caliwood

- Nowe postacie
- Nowe bronie: QBZ-95, FAMAS, DSR1, SW-98
- Nowe pancerze z poziomem 2 i 3 ochrony ciała
- Nowe granaty
- Możliwość ponownego uleczenia po upływie 5 sekund
- Brak reanimacji postaci
- Globalny ekwipunek w każdym miejscu na mapie
- Dobry anti-cheat
- Szybka możliwość osiągniecia wszystkich zdolności w drzewku umiejętności (po około zabiciu 150 zombie)
- Zombie = 65 EXP
- Z zombie wypada wysoki łup oraz pieniądze (najczęściej od 1000- 2000 GD)
- Tanie przedmioty w sklepie
- Możliwość przenoszenia nieskończonego ciężaru przedmiotów w plecakach

Po stworzeniu nowego konta:

150 sztuk
- Imi Tar-21 (załadowane)
- Blaser R93 (załadowane)
- Maczeta
- Custom Guerilla (pancerz poziomu 2)
- K. Style NVG (hełm poziomu 2)
- Bandages DX (+ 100% HP
-.308 Winchester Sniper Rifle Ammo (10 pocisków)
-Stanag (30 pocisków)
-Binoculars
-Bag MRE

GameDollars (GD) = 150000
GameCoins (GC) = 5000

W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pytać :)

Mój nick w grze: Raphinios

Opublikowano

Polecam, brak dobrych zabezpieczeń więc cheaty od Freda będą działać prawdopodobnie.

Ściągnę i dam znać.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Spier... cheaterze! -.-

Emulator w prost łatwy dla początkujących hakerów.To forum głownie zajmuje się cheatami i poradnikami także nwm co ty tutaj robisz i nie wyzywaj nikogo od cheatera to że emulator jest słabo zabezpieczony to tylko wina devów czy admów.

­

Opublikowano

Dokladnie, gdzie jest dobry emulator to zaraz wejda "ala" cheat'erzy, ktorzy sciagna gowno fredakisa i mysla, ze sa zajebisci. Fredakis testowal cheaty na FightZ gdzie probowal wybic moj klan, nawet z Ghost Mode nie dal rady takze wszystkim tym, ktorzy graja na cheatach fredakisa polecam ISS. Tam znajdziecie swoich. Co do emulatora zachecilo mnie to co jest na start w globalu. 

Moje pytania:

sa tzw. czlowiek-czolg?

dalej dx'y sa za 1500$?

jest opad kuli ze snajperek?

VSS strzela jak karabin?

postac po zabiciu odrazu mozna zrespic?

Opublikowano

Oprócz moich 5 znajomych wbija na mapę Clearview około 5 graczy. Dlatego polecam Wam tą grę byście też zagrali, bo gra jest świetna, a tak mało osób w nią gra. Odnośnie pytań to:
- mając hełm level 3 protection (najlepszy) z większości snajperek pada się na strzał.  Jeśli przeciwnik strzela ci w pancerz to jesteś tankiem, a jak strzela np. z Imi Tar-21 w głowę mając nawet hełm level 3 protection to pada się na 5 strzałów :) (przynajmniej ja mam takie odczucia)
-  Tak, są za 1500 GD, ale nie trzeba dużo się wysilić, żeby zdobyć na kolejne 5 sztuk . Myślę, że na każdym PVP zabijesz przynajmniej z 5 zombiaków i z nim napewno zdobędziesz ponad 1500 GD :)

- Jest taki jak chyba w ISS

- Nie! I bardzo dobrze - VSS jest normalny, a nie jak np. w LastDay, ze strzela jak karabin i nie ma odrzutu :)

- Tak, nawet o tym napisałem na początku xD

Opublikowano

Emulator jest do dupy :)

prawie nikt nie gra, CE uruchomiłem bez problemu, zabezpieczenia są zerowe

Także nie polecam tego emulatora :)

Pozdrawiam :)

@Edit (bo nie mam zamiaru robić spamu)

Nie wiem, czy zabezpieczenia są zerowe czy jakiekolwiek są, ale pomijając ten fakt emulator jest jednym z lepszych. Pozdrawiam cię cioto, która nie potrafi grać, więc używa czitów :) Nooo wypier*alaj

Aż specjalnie pobiorę jeszcze raz i będę zabijać na AIM :3 ohohoohoh <3 bo jestem aż takim jebanym lowem że na każdym emulatorze biegam z rangą assassin <3

"Cioto która nie potrafi grać", "emulator jeden z lepszych"

tak bardzo jest weekend więc dzieci sobie mogą pozwolić na siedzenie w internetach i świecić swoją biedą społeczno-intelektualną :)

A emulator jest do dupy i odradzam granie na nim :)

I ogólnie powinieneś dostać bana żeby sobie ochłonąć :)

Opublikowano

Nie wiem, czy zabezpieczenia są zerowe czy jakiekolwiek są, ale pomijając ten fakt emulator jest jednym z lepszych. Pozdrawiam cię cioto, która nie potrafi grać, więc używa czitów :) Nooo wypier*alaj

Opublikowano

Polecam, brak dobrych zabezpieczeń więc cheaty od Freda będą działać prawdopodobnie.

Ściągnę i dam znać.

WItam, jakie haxy tam działają? :D

Opublikowano

Ściągnę i dam znać.

Jak byś mógł mi podać np. link byłbym wdzięczny

Opublikowano

2.8 od Freda na emulatory.

wydaje mi sie ze pobralem dobry cheat, ale w winrarze byl jeden plik .dll i nie wiem jak uruchomic te cheaty :( pomoze ktoś? jestem w tym nowy xD

Emulator jest do dupy :)

prawie nikt nie gra, CE uruchomiłem bez problemu, zabezpieczenia są zerowe

Także nie polecam tego emulatora :)

Pozdrawiam :)

@Edit (bo nie mam zamiaru robić spamu)

Aż specjalnie pobiorę jeszcze raz i będę zabijać na AIM :3 ohohoohoh <3 bo jestem aż takim jebanym lowem że na każdym emulatorze biegam z rangą assassin <3

"Cioto która nie potrafi grać", "emulator jeden z lepszych"

tak bardzo jest weekend więc dzieci sobie mogą pozwolić na siedzenie w internetach i świecić swoją biedą społeczno-intelektualną :)

A emulator jest do dupy i odradzam granie na nim :)

I ogólnie powinieneś dostać bana żeby sobie ochłonąć :)

Orientujesz sie moze jak uruchomic te cheaty od freda? mam tylko jeden plik z końcówką .dll

Opublikowano

Emulator jeszcze bedzie funkcjonował? Bo na tą chwile jest po 1 graczu na każdej mapie, a po odpaleniu mapy wywala i prosi o spróbowanie później.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...