Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek przez Item-Shop

Marcelli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wzbogacić się szybko za pomocą Item - Shopu? Napiszcie mi co najlepiej kupować i sprzedawać. ;) Za porządną odpowiedź daje limit like ;)

Opublikowano

Kupony SM - możesz je sprzedać graczom za niemała sumkę w postaci Yang. Druga opcja to rękawica z IS'a dla dropka, zawsze pomoże Ci to w dropie itemków, które możesz później sprzedać.

Opublikowano

Kupony to chyba już są jak sie nie mylę a tak kupuj PD, Bodzie bodzie chyba 6.5kk jak sie orientuje to mozna sie wyrobic ;) albo komole ;) Komole 10kk chyba wiec tez masz duzy zarobek :)

Opublikowano

Kupony SM - możesz je sprzedać graczom za niemała sumkę w postaci Yang. Druga opcja to rękawica z IS'a dla dropka, zawsze pomoże Ci to w dropie itemków, które możesz później sprzedać.

Tylko ze w ItemShopie juz nie ma kuponow :P

Opublikowano

Global

Zarax a kiedy te kupony będą dostępne? coś więcej na ten temat ;)

Kupony w itemshopie są co jakiś czas i ich dostępność jest ustalana odgórnie więc musisz obserwować forum globala tam masz najświeższe informacje dotyczące rabatów/kuponów/promocji w itemshopie.

Opublikowano

A co może teraz być najszybciej w is z tych wszystkich rzeczy ? :)

Nie ma jeszcze oficjalnej informacji, kiedy będą skrzynki w IS.

Dwa dni temu były skrzynki zimy ;p

Jedynie dzisiaj masz 20% więcej SM, wiec warto kupić, jak masz w ogóle taki zamiar. 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Nie ma jeszcze oficjalnej informacji, kiedy będą skrzynki w IS.

Dwa dni temu były skrzynki zimy ;p

Jedynie dzisiaj masz 20% więcej SM, wiec warto kupić, jak masz w ogóle taki zamiar. 

Chodzi mi bardziej o to w jakim odstępie czasowym średnio pojawią się takie itemy.

Opublikowano

Więcej zarobisz robiąc dobrą postać do expa [np wp lub body] wbijając ostrze/aure p i z wybonowanym eq. Wtedy zarobisz więcej na dorobku z gry.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Więcej zarobisz robiąc dobrą postać do expa [np wp lub body] wbijając ostrze/aure p i z wybonowanym eq. Wtedy zarobisz więcej na dorobku z gry.

ale mi chodzi o sposób z is -.- mam możliwość doładowania dużej ilości sm więc interesuje mnie na razie tylko ten sposób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...