Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem [8]

kio1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie grałem w CA i nagle mi się zachciało, więc pobieram. Pobrałem, zrobiłem nowe konto bo starego nie pamiętam i wyskauje mi błąd [8]. ( zrobiłem inne konto, przeinstalowałem gre, zmieniłem na angielską wersje i dalej to samo :( )

Wie może ktoś, co robić ? 

post-1276363-0-19889000-1417879814_thumb.jpg

Za każdą pomoc, Dziękuje! :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłyby krzesło i popcorn i darło by się : "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!! 

Opublikowano

mi nie działała ponad rok i sąsiadowi wyjebałem pasy do konta (srebrna belka 1) i sąsiad tez wywalił bo nie było szans naprawić,odpaliłem lol-a i grałem przez rok,potem tam się gra wieszała i kazali adres IP na zewnętrzny zmienić u operatora sieci,i dzięki tej zmianie działa combat,ja pierwszy zmieniłem ip i combat odpalił normalnie,a sasiad poszedł dopiero tydzień po mnie i zaraz jak mu zmienili to IP to mógł grać,jak to IP zmienisz to na 90% odpalisz bo mamy to samo

http://www.mpcforum.pl/topic/1283562-blad-weryfikacji/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...