Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd weryfikacji

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem 2 lata bo wyjechałem do pracy, wchodzę i nie mogę wejść na nowe konto bo do starego nie pamiętam haseł ani nic.od nowa zainstalowałem CA na nowym komputerze,ale nie działa,prosił bym o pomoc bo to raczej nie jest chyba moja wina,a mam straszną ochotę pograć ;/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

No własnie tez to chcialem napisac .Jak to jest twoje nowe acc , to pewnie musisz wejsc na emaila i kliknac link w wiadomosci od nexona. Oczywiscie na tego mailam co podales przy rejestraci

1377531174-U173186.png

Opublikowano

dalej mam to samo na innym e-mialu potwierdziłem na stronie sie loguje a do gry nie wejdę wyskakuje błąd,daje ok i mi gra się wyłącza

Opublikowano

Pobierałeś od nowa instalkę czy non stop instalowałeś z jednej? Zmieniałeś folder docelowy? Wszystko po weryfikacji maila jest poprawne?

Opublikowano

no nową ze strony,instalowałem na każdym dysku i nic,a po odinstalowaniu czyściłem programem i ręcznie żeby nie zostało nic,i jak dałem weryfikacje to pisało że poprawnie wszystko,wczoraj 2 nowe konta zrobiłem i tez nie działa

Opublikowano

Możesz mi podać jedno to nowe konto w prywatnej wiadomości? Bym mógł sprawdzić czy u mnie wszystko w porządku?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam to samo i nie wiem co robić :( 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłyby krzesło i popcorn i darło by się : "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!! 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...