Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM się uwziął czy co? czy też tak macie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie jest do tego czy ja mam pecha czy sie uwziol czy jakos sobie mnie zapisali? bo konto biega 1h i ciagle gm wbija np 3 razy na to samo konto, ono sie wylogowuje lecz pewnie predzej czy puzniej jak item bedzie lezec poleci ban, to jest chore....

czy Was tak samo gm odwiedza?

Opublikowano

To nie jest logowanie GM'a, po prostu masz gdzieś ustawione za wysokie wartości/client się buguje etc. i loga z serwera.

Zmniejsz move speed/attack speed/range na mobberze.

Opublikowano

koledzy, tak tkai glupi nie jestem, mam ustawione off client jesli gm wbija a w logach

[xxxxxx:     06.12.2014, 14:xx06] --> Character was kicked from the bot, reason: Relogging
xxxxxx:     06.12.2014, 14:xx:21] --> Bot terminated: GM-Teleport recognized: (445|416) --> (343|349)

next
--> Character was kicked from the bot, reason: Character was walking
 --> Character was kicked from the bot, reason: Relogging
   Bot terminated: [GM]Febron appeared
Opublikowano

no ale oni nie odpuszcza? moge zrobic kolejnego formata lecz czy to pomoze?.... bo krude zalosne to jest.... i nie mam pomyslu wszyscy boca a ja nie moge nawet paru h pobocic,,,,, jesli macie jakiekolwiek pomysly to mowcie, zmiany ip nie pomagaja, zrobilbym virtualboxa lecz z tym mam problem co do laczenia z netem[jesli ktos sie na tym znam to priv, w skrocie po zainstalowaniu znika mi net z normal pc-kablem ethernet]

Opublikowano

VirtualBox to gówno wgraj sobie MVware Player  USB działa internet działa i działa metin dodatkowo masz opcje taką że kopiujesz coś u siebie z kompa a wklejasz na virtuala i normalnie przenosi ci ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Wszystkich tak nekaja nie tylko Ciebie i bardzo dobrze wkoncu na pl'u skonczyli sie cheaterzy :), nie boc dalej bo ban na ip dostaniesz jak wielu innych i tyle z twojej gry na pl'u.

Opublikowano

Koleś, to co ty robisz w takim razie na takiej stronce, szczególnie w tym dziale :P

Do autora tematu: po prostu teraz jesteś na celowniku, zrób sobie przerwę parę dni i wtedy sprawdź, być może Gmy odpuszczą ...

Też mi dzisiaj co chwila metka wywalało, wyłączyłem na pewien czas a potem włączyłem spowrotem i już działa normalnie, a czy bana dostaniesz czy nie to tylko od ciebie zależy :P

Opublikowano

Myślisz, że GM tak robią z PL'a? Oni są leniwi w chuy, luzik, to pewnie jakieś bugi..

Opublikowano

Myślisz, że GM tak robią z PL'a? Oni są leniwi w chuy, luzik, to pewnie jakieś bugi..

Penta facepalm, przecież CI dał logi.

Owszem sprawdzają, a na Ciebie się uwzieli i to ostro. Nie boć przez troche ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...