Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem mam wystawione na 1 semestr 2 banki z histori i fizyki i jest problem bo wychowawczyni mowi mi zebym poprawil i nie mowi ze nie zdam jak nie poprawie :) w popzednim roku mialem taka sama sytuacje tylko ze z 3 bankami ktorych nie poprawilem i zdalem wiec jak myslicie czy przepuszcza mnie do nastepnej klasy czy bedzie problem??

Dodam jeszcze czy gdyby wypadlalo mi na koniec roku z tych przedmiotow 2 badz 3 czy by puscili:)

Opublikowano

Gdybys dostal 2 lub 3 na koniec to mysle ze przepuszcza, chyba ze jakis nauczyciel zalozyl ze trzeba poprawic polrocze (np jakims sprawdzianem) ja zwykle mam po 3 - 4 banki na polrocze i normalnie zdaje.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Gdybys dostal 2 lub 3 na koniec to mysle ze przepuszcza, chyba ze jakis nauczyciel zalozyl ze trzeba poprawic polrocze (np jakims sprawdzianem) ja zwykle mam po 3 - 4 banki na polrocze i normalnie zdaje.

no i gicior:) o taka odpowiedz mi chodzilo doswiadczony jestes i pomogles do zamkniecia :))

Opublikowano

Zalezy od nauczycieli... u mnie w tech. trzeba poprawiac polrocza tylko z chemii i podstaw przedsiebiorczosci ;) A reszta to wystarczy ze na 2 semestr bedzie pozytywna

Opublikowano

Zalezy od nauczycieli... u mnie w tech. trzeba poprawiac polrocza tylko z chemii i podstaw przedsiebiorczosci ;) A reszta to wystarczy ze na 2 semestr bedzie pozytywna

juz wszystko wiem oczywiscie + dla was :D wielkie dzieki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...