Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsza gra freetoplay

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

szukam wciągającej,najnowszej gry freetoplay..

testowałem gry

firefall

planetside

strife

chcę aby w grze była z*******a atmosfera,miła grafika itp

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie nic ciekawego nie wyszło, we wrześniu wyszedł tylko ArcheAge, więc możesz pograć, ale nie polecam. Z trochę ''starszych'' gier polecam TERE, non-target troszkę nudno się expi do 60 ale później gra jest miodna, w dodatku za niedługo wchodzi nowy patch z 65lvl i innymi nowościami. 

Opublikowano

a wychodzi jakaś gra w najbliższym czasie prócz blackdesert?

Black Desert (w fazie OBT w Koreii) może nawet wyjść za rok lub dwa (ma wyjść w 2016 w USA i Europie ale z tym nic nie wiadomo)... Nic mi nie przychodzi do głowy, wiem, że Skyforge i EQNext powinny się pojawić ale też możliwe, że sobie poczekamy. Odpowiadając na twoje pytanie, nic w najbliższym czasie CIEKAWEGO i ŁADNEGO i przede wszystkim DOBREGO nie wychodzi.

Opublikowano

Polecam Hazard OPS na steam. Wciąga jak cholera na początku trudno się przyzwyczaić, ale jak już ogarniesz to masakra ;P (może nie najnowsza, ale mało się o niej mówi)

Opublikowano

Battlefield Heroes - gra wyszła chyba 6 lat temu ale ostatnio była mega aktualizacja i ogolnie grywalnosć mega!

Opublikowano

Nie dzięki grałem w to gó*** i nie spodobała mi się - mała ilość graczy :)

Tyś chyba się z chujem na łeb zamienił.

Co wchodze to jest minimum 10 v 10 synku.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...