Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena wieży xardasa.

wojpiotr9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Budowałem dzisiaj mniej więcej godzine tą oto wieże i chciałbym wiedzieć na ile ją oceniacie w skali od 1 do do 10. Wiem, że nie jest piękna, ale to tylko godzina budowy, a nie 4. 26972651980186162292.png

Opublikowano

Nie bardzo 4/10 a pokaż od środka detale są skrzynki piecyk ? regały ksiąg?

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

ogolnie nie ten dzial :)

a budowla tragiczna :/ i nie wmawiaj mi że tylko 1 godzina budowania bo to nic nie zmienia całość wygląda tragicznie <i zakładając że taki gniot budowałeś aż 1 godzinę> odpuść sobie publikacje takich budowli ...

najpierw zrób coś wartego uwagi <jesli będziesz musiał poucz sie a dopiero potem wróć na to forum>

Opublikowano

Słabe, musiałbyś użyć więcej detali oraz ta wieża powinna być o wiele większa. Jedna godzina nie ma tu nic do gadania, albo robisz do końca budowle, albo w ogóle nie buduj. 

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Jest troche podobna do oryginału, ale bardzo chciałbym zobaczyć ją od środka czy tez jest wystrojona. Daje ocene 6/10.  

Kappa.

Opublikowano

Moim zdaniem troche za mala, przez co jest mniej szczegółów. Jeslj bylaby wieksza to dalbym 6 ale jestem zmuszony do 4/10.

Zawsze mozez to ladnie ozdobic jakim pokaznym placem wokół wieży

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiepsko dobrane materiały całkowicie psują efekt budowli, jeśli chodzi o kształt to się zgadza z oryginałem. 3/10

Opublikowano

Mi się podoba :D 7/10 > Za to że nie pokazałeś od środka :P

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...