Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań dotyczących dogry.pl

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 3 pytania dotyczące strony d***y

1. Czy to na 100% jest legalne?

2. Czemu nie dostaje punktów za gry? Czy wy też tak macie? A najlepsze jest to że zarejestrowałem konto do Wot'a ( nie grałem na nim ) i dostałem punkty. A zarejestrowałem się na War Thunder wykonałem zadanie i punktów nie ma.

3. Czy dostaliście punkty z promocji Wedel?

759081466790725720585.png

Opublikowano

Raczej legalne a punkty musi ci przyznać moderator, czyli jak zrobisz zadanie on sprawdza i ew. zatwierdza wtedy dostajesz pkt

Cześć...

Opublikowano

Witam mam 3 pytania dotyczące strony d***y

1. Czy to na 100% jest legalne?

2. Czemu nie dostaje punktów za gry? Czy wy też tak macie? A najlepsze jest to że zarejestrowałem konto do Wot'a ( nie grałem na nim ) i dostałem punkty. A zarejestrowałem się na War Thunder wykonałem zadanie i punktów nie ma.

3. Czy dostaliście punkty z promocji Wedel?

1. Tak, w pełni. Na stronie głównej masz dane firmy.

2. Pkt dostaniesz, aż administrator zaakceptuje wykonane zadanie, głównie do 24H w ostateczności do 48H.

3. Nie korzystałem.

// 

Co do serwisu to nie polecam, kontakt zerowy (może coś zmienili ale wątpię), a kod, który dostałem był już wykorzystany. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

1. Tak, w pełni. Na stronie głównej masz dane firmy.

2. Pkt dostaniesz, aż administrator zaakceptuje wykonane zadanie, głównie do 24H w ostateczności do 48H.

3. Nie korzystałem.

// 

Co do serwisu to nie polecam, kontakt zerowy (może coś zmienili ale wątpię), a kod, który dostałem był już wykorzystany.

To grubo, szkoda, że ja dostałem 1 psc promocyjnego od nich + 1 psc za punkty i oba działały ^.-

1. Tak

2. Administrator musi zaakceptować wykonane zadanie

Opublikowano

2. Robi to automat, jak masz problem to pisz do supportu.

3. Niestety skrypt nawala, wyślij do supportu podany kod, oni zajmą się resztą.

Opublikowano

1.Moim zdanie jest legalne dostałem swoje doładowanie do gry.

2.Też tak czasami miałem ze mi nie dochodziły punkty.

3.Dawno nie byłem na D***y :p

Opublikowano

1. Legalne.

2. Ja nie dostałam punktów za kilka gier, podobnie jak za odpowiedzi na ich forum, za które także powinny być punkty. Jeśli to będzie się notorycznie powtarzać, zgłoszę to wtedy do administracji, ale z reguły nie ma problemów z otrzymywaniem punktów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...