Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odwołać się od takiego bana

Gewein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wczoraj dostałem bana i niestety nie wiem jak się od niego odwołać. Mianowicie ban jest za ładowanie smoczych monet z wielu numerów telefonów ( nie pytajcie jak :D). Czy jest mozliwośc odwołania się od tego... i czy wgl maja podstawy do zbanowania mnie za to. Podczas ładowania pisze tylko ze moga nie doładwoac mi sm a nie wlepić bana.

Opublikowano

Może jakiś bug odkryłeś,albo ktoś Ci wysyła w zamian za coś,ogolnie chyba z 3 numerów można,a zbanowali bo oni tak robią aby tylko dać im hajs i mozesz wypie..  Odwolanie od bana na plu nierealne,serio.. :)  A swoją drogą masz aktualne pliki metin2.pl? potrzebuje aktualnego calego folderu hshield,spakuj i daj link na pw albo tu z gory dzieki .

Opublikowano

Tureko piszesz takie bzdury ze przeczytalem polowe i wiecej nie moge. Co do tematu to napisz im po prostu odwolanie i powinni cie odbanowac. Ja kiedys dostalem bana na nick i dali mi unbana oraz zmienili nick ☺

Opublikowano

Kiedyś może i cie odbanowali,a teraz na rozpatrzenie poczekasz 14 dni roboczych . i dostaniesz potwierdzenia ktore nic nie zmienią ;) Bo rozpatrzą je w taki sposób,ze to nie jest ich wina

Opublikowano

To nie jest żaden bug... można powiedzieć "sposób" :D 

Napisałem do tego billing supportu czekam prawie 24h i narazie żadnej odpowiedzi. @Myuis a za co ty dostałeś bana , jeżeli można wiedzieć, i co napisałes w odwołaniu ?

Opublikowano

Dostalem wtedy bana za nick. Mi tez teraz support nie odpisuje po tym jak dostalem bana na 15 kont za cheaty lecz postaram sie cos zrobic xD

Opublikowano

@RidensMoriar było coś ok. 2k

To nie jest żaden bug... można powiedzieć "sposób" :D

Napisałem do tego billing supportu czekam prawie 24h i narazie żadnej odpowiedzi. @Myuis a za co ty dostałeś bana , jeżeli można wiedzieć, i co napisałes w odwołaniu ?

Zawsze ten sposób może być jakimś tam 'błędem', który źle interpretujesz. Myślę że od tak bana by nie dali, ładowałem też mnóstwo sm ale normalnie bez żadnych 'sposobów' i blokady nigdy nie dali.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

W tej sprawie możesz pisać że nie wiedziałeś o tym może ci dadzą ub z okresem próbnym.

Ja pamiętam że kiedyś za podobną sytuacje też dostałem bana. Napisałem do supportu odwołanie po 12 godzinkach miałem ub i do dziś gram.

W podaniu o ub napisałem że nie wiedziałem że coś takiego można robić , przeprosiłem i dostałem ub

Powodzenia pisz do nich !

'' Witam Serdecznie

Piszę wniosek o odbanowanie mego konta na serwerze TBD

Bana dostałem za doładowywanie smoczych monet z trzech różnych telefonów. Niestety gdy czytałem regulamin nie zauważyłem takiego podpunktu. Popełniłem błąd za który bardzo przepraszam , chciałbym jeszcze pograć na serwerze Polskiego Metina i dalej rozwijać swoją postać. Mam nadzieję że administracja da mi szanse. 

Z poważaniem Jan Matejko ''

Opublikowano

Spróbuje tylko ze to nie były 3 numery tylko 30 :D Ja kiedyś miałem podobną sytuacje to napisali mi coś typu "to ze nie znasz regulaminu to upoważnia cie do nieprzestrzegania go". A tak przy okazji to może ktoś podesłać ten regulamin płatności w polskim metinie ?

Opublikowano

Wiesz, szczerze to wątpię w to, że dostaniesz ub.

Wiadomo jak jest na PL ub dają raz na ileś tam.

Chociaż im powiesz, że nie wiedziałeś itd. To odpiszą, że przed rejestrowaniem czytałeś regulamin itp.

Uczeń
Opublikowano

Z tego co wiem, doładowanie z trzech różnych telefonów daje ban tylko na IS (nie można zakupić SM przez kilka miesięcy) ale nie na konto a ban na konto to najwyżej przez "lewe" płatności.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Badzmy szczerzy wypierda%^&*( ludzi na smsy i dostales teraz bana - krótka piłka i po sprawie ban słuszny ; ) bylo myslec co sie robi bo to ,ze nie chcesz nam podać powodu dlaczego ładowałeś np z 30 nr jest już dziwne, samo ladowanie z 30 nr jest dziwne ; ) .

sygna2.png

Opublikowano

Napisz na support, od każdej blokady musi być możliwość odwołania się. Natomiast jeżeli kombinowałeś z premedytacją, to szczerze wątpię że GM potraktuje Cię poważnie.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...