Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3 tysięcy

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dołóż z 200zł i weź poprawiony zestaw Michoła, czyli lepszy zasilacz, kartę od innego producenta, ewentualnie budę można zmienić i przede wszystkim dysk, bo za 20zł więcej masz 1TB.

Poprawki do naniesienia, tylko pytanie, czy byś jednak nie mógł dołożyć, bo warto.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dołóż z 200zł i weź poprawiony zestaw Michoła, czyli lepszy zasilacz, kartę od innego producenta, ewentualnie budę można zmienić i przede wszystkim dysk, bo za 20zł więcej masz 1TB.

Poprawki do naniesienia, tylko pytanie, czy byś jednak nie mógł dołożyć, bo warto.

Mogę max 3k, więc ten zestaw Nitexa za 3200 to i tak będę musiał namówić. Od michoła mówią, aby nie brać. A zestawe Nitexa jak ocenisz? 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mogę max 3k, więc ten zestaw Nitexa za 3200 to i tak będę musiał namówić. Od michoła mówią, aby nie brać. A zestawe Nitexa jak ocenisz? 

Jak nie możesz za dużo dołożyć to lepiej weź taki zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/TwaZbO/ 

Dostaniesz gtx'a 970 kosztem 4gb ramu i trochę słabszym prockiem. Postaraj się jak najszybciej dokupić drugą kość ramu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Wee 4 gb nie wchodzi w gre. Wole ten co dales zestaw.

Tak, czy tak 970 wyjdzie Ci lepiej. Powaliło mi się z cenami na Morelach, myślałem, że drożej wyjdzie, a jednak, w tej samej cenie lepsza karta.  :P Z 8gb ramu cena taka sama: http://www.morele.net/inventory/info/rHyfox/

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Tak, czy tak 970 wyjdzie Ci lepiej. Powaliło mi się z cenami na Morelach, myślałem, że drożej wyjdzie, a jednak, w tej samej cenie lepsza karta.  :P Z 8gb ramu cena taka sama: http://www.morele.net/inventory/info/rHyfox/

jak skladalem karta ta kosztowala prawie 1600zl, co te morele to ja nie wiem

u mnie jeszcze oszczedzis na karcie zmieniajac na zotaca (50zl) i w zasadzie nie ma juz na czym, bo to minimum jakie 970 potrzebuje do pracy

­

Opublikowano

To wreszcie dajcie mi oficjalny link do komputera!

I czy na 100% pójdą nowe gry i wiedźmin 3 bez ścinek itp na jakich ustawieniach i przez ile lat ok?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To wreszcie dajcie mi oficjalny link do komputera!

I czy na 100% pójdą nowe gry i wiedźmin 3 bez ścinek itp na jakich ustawieniach i przez ile lat ok?

http://www.morele.net/inventory/info/rHyfox/ - oficjalny link, najwydajniej i najpewnie w tej cenie.

Na 100% pójdą nowe gry, ultra na spokojnie.

KLIK!

Opublikowano

A windows jakie jest?xD

Windowsa tam ni ma. Lepiej weź z allegro, albo spirać, bo jakbyś chciał full legal oryginał z moreli to trzeba by było ciąć sporo po sprzęcie.

KLIK!

Opublikowano

Windowsa tam ni ma. Lepiej weź z allegro, albo spirać, bo jakbyś chciał full legal oryginał z moreli to trzeba by było ciąć sporo po sprzęcie.

To daj mi linka i instrukcje jak to zrobic. Oczywiscie mpc nie popiera piractwa, wiec zrobym to po cichu na pw lub gg xddd

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To daj mi linka i instrukcje jak to zrobic. Oczywiscie mpc nie popiera piractwa, wiec zrobym to po cichu na pw lub gg xddd

Akurat do allegro link można jeszcze podać ^^ Ściągasz iso systemu ze strony Microsoftu, wypalasz płytę i instalujesz normalnie, tylko po prostu rejestrujesz tym cd-keyem z allegro.

http://allegro.pl/ms-windows-8-1-pro-32-64-bit-pl-fv-firma-promocja-i4860036254.html

KLIK!

Opublikowano

Ale najlepiej, żeby za darmo było xD

No to pirat, szukaj w necie instrukcji ;-; Bo sam z tym Ci już nie pomogę, nigdy nie użytkowałem pirackiego systemu, więc nie mam pojęcia co tam trzeba z nim robić żeby działał.

KLIK!

Opublikowano

No to pirat, szukaj w necie instrukcji ;-; Bo sam z tym Ci już nie pomogę, nigdy nie użytkowałem pirackiego systemu, więc nie mam pojęcia co tam trzeba z nim robić żeby działał.

Ej a to jak mi dadzą komputer i nie odpale jak systemu nie ma?wtf

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ej a to jak mi dadzą komputer i nie odpale jak systemu nie ma?wtf

Pobierasz obraz systemu. Robisz bootowalny pendrive na starym kompie. Ustawiasz w biosie nowego komputera kolejność wczytywania danych na pendrive jako pierwsze. Instalujesz system.
Opublikowano

@Nitex

ty mi napędu nie dałeś xD

potrzebne jest chłodzenie?

Napęd możesz sobie wrzucić jakikolwiek, byleby był na sata. Chłodzenie masz boxowe w zestawie z procesorem, nie potrzeba dodatkowego.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...