Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [PROFESJONALNY] [OKAZYJNY] Świąteczne prezenty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolę sobie przepisać ten skrypt i go udoskonalić ponieważ kiedy widzę coś takiego "Wymagany Essentials" to po prostu nie mogę uwierzyć ...

Opublikowano

Bardzo fajny plugin, właśnie takiego szukałem. Tylko mam mały problem - otóż prezenty nie dropią mi ze stone :c]

Już działa, nie zmieniłem nazwy świata :P Plugin naprawdę bardzo dobry, polecam każdemu z serwerem survival i nie tylko ;)

@Makhart mógłbyś napisać jak zrobić, żeby po zjedzeniu tego ciastka dostawało się efekt haste na 10 sekund? Jednak sam napisałem ;p

@erice to nie jest plugin .____________________. To jest skript! Ale powinno działać.

Tak, to skript. To fajnie, wystarczy dać..

on consume:

Wtedy fajnie przy konsumpcji czegoś da effekt 

Mam takie pytanie na wersji 1.8.1 minecraft będzie mi działał ten plugin.

Nie wiem jak to jest na nowym spigocie 1.8 ale skoro spigot twierdzi że wszystkie stare pluginy działają to ok 

Wtedy struktura skripta sie nie zmienia 

Opublikowano

@Makhart ... Sugerujesz że nie potrafię czytać ?  "Dlaczego tak? Ponieważ zadbałem o profesjonalną nazwę prezentów oraz ich opis dla graczy  xD" - to da się zrobić w skrypcie bez żadnych dodatków ...

Opublikowano

@Makhart ... Sugerujesz że nie potrafię czytać ?  "Dlaczego tak? Ponieważ zadbałem o profesjonalną nazwę prezentów oraz ich opis dla graczy  xD" - to da się zrobić w skrypcie bez żadnych dodatków ...

chodziło mi o to że mnie sie to akurat bugowało, przecież pozwalam na edycje skryptu więc w czym problem :D

skipt nie jest językiem programowania tylko dodaje nowe rzeczy

jak napiszesz lepszy to możesz podesłać :P chętnie wrzuce do archiwum swoich skryptów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"PROFESJONALNY" XDDDD
1. Skript.

2. 8na_prezent_trzymajac_w_rece_norzyce

Co to sa kur*a "norzyce"?

Po co essentials do nazw? Jeszcze jak sie w skripta bawilem to chyba dalo sie zmieniac nazwe i lore.

Nawet jakbym mial skript (XDD) na serwerze to i tak bym nie wykorzystal, bo nie korzystam z permissionsex/gmanager tylko PermissionsBukkit. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
console command "give %player% 397:3 1 player:{@player} name:&cPrezent lore:&8Postaw_na_ziemii_w_bezpiecznym|&8miejscu,_a_nastepnie_kliknij_&7PPM|&8na_prezent_trzymajac_w_rece_nozyce|&8aby_zobaczyc_co_jest_w_srodku_|&cM&2e&cr&2r&cy_&2C&ch&2r&ci&2s&ct&2m&ca&2s"

Tutaj jest możliwość zmiany nazwy oraz opisu :)

csHDdb6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...