Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do 8000SB

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jednak postanowiłem kupić boosty :) Więc możecie polecić jakieś autko? Jakieś uniwersalne. Myślałem nad Murcielago LP 640 Treasure Hunter .

Opublikowano

Za tą cenę na stronie Worlda możesz kupić Pagani Zonda Cinque - jedno z najlepszych aut w klasie S.

Już nad Cinque myślałem - ale pograłem na koncie kolegi i średnio mi pasował. A jest coś jeszcze? Bo jak nie to kupuje Zonde.

Opublikowano

Możesz kupić Nissana Nismo(5000SB) i Toyotę MR2(2100SB).

Nismo rządzi w klasie A, a MR2 jest koksem w klasach D,C i B.

Chyba kupię tego Nismo :) Dzięki. A jeszcze pytanie - co myślisz o Mustangu Boss'12?

Opublikowano

Boss spisze się najlepiej na pościgach w klasie S.

Mi zależy na dragu i sprintach :/ Co może być właśnie do tego?

Opublikowano

Na normalnych wyścigach nie spisze się zbyt dobrze.

Właśnie wiem, dlatego potrzebuje innego, więc możesz coś polecic?

Opublikowano

Do klasy A za IGC spisze się Lamborghini Murcielago Lp-640 i Porsche 911 GT2.

Natomiast do klasy S możesz zakupić Porsche 911 GT3 RS lub Porsche 911 Carrera S.

Biore GT3 RS :D na 100%. Dzięki :)

Opublikowano

Pamiętaj, gdybyś szukał czegoś w miarę dobrego i taniego to możesz wziąć Lexusa IS300 Treasure Hunter. Zaledwie 2k SB, całkiem wporząsiu i jeszcze łatwiej diamenty szukać.

Opublikowano

Reventon. Ładny, dobre prowadzenie, v-max wysoki ale do prowadzenia się trzeba przyzwyczaić. Oprócz tego jeszcze Nismo wymiata w klasie A i Agera też dobry wybór.

Reventon. Ładny, dobre prowadzenie, v-max wysoki ale do prowadzenia się trzeba przyzwyczaić. Oprócz tego jeszcze Nismo wymiata w klasie A i Agera też dobry wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...