Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina, a maksowanie

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy masz ciężką linię maxuj q jezeli łatwą maxuj w

Opublikowano

Gównoznawca z diamentu się odezwał (pewnie d5??)

Jak patrzyłem Fakerów i innych maksują Q>W>E lub W>Q>E

o ja fejker maxował qqqqqq idź mu tam obciągnąć pfff mam d1 a ty nawet koło d5 nie stałeś więc się nie wypowiadaj.

q nic nie robi, szczególnie w early w nie ma cd, mrugniesz i masz znowu, a robi większy dmg.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Aha to jak się bijesz kata w early to chyba jakiś boosted jesteś -.- Do 9 się tylko farmi albo roamuje bo nie mamy dmg a jak maxujesz W na ranged to z lini wychodzisz z 40 farmy. Q pozwala harasowac bez utraty hp a jak harasujesz z W to ZAWSZE tracisz hp... Jak grasz na melee to W może jest ok.

Opublikowano

Zawsze Q,bo jak naznaczasz Q to potem silniejszy dmg zadaje kolejny skill albo ew.AA

Zawsze Q>W>E no i R na 6,11,16 lv :) 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Q<W<E nie wierze w tych idiotow co maksuja na poczatku w... przeciez Q daje oznaczenie co potraja nawet dmg skilli wiec jaki sens pierwsze maksowac w?...

Opublikowano

Kwestia sytuacji, zależy na kogo grasz. Szczerze mówiąc ja wole maksować Q, harras po 2-3 minutach, gość z 1/3hp i leci na combo.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Aha to jak się bijesz kata w early to chyba jakiś boosted jesteś -.- Do 9 się tylko farmi albo roamuje bo nie mamy dmg a jak maxujesz W na ranged to z lini wychodzisz z 40 farmy. Q pozwala harasowac bez utraty hp a jak harasujesz z W to ZAWSZE tracisz hp... Jak grasz na melee to W może jest ok.

do 9 lvl to mam już 20 stacków na mejaiu a nie gram defa platynko śmieszna

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

do 9 lvl to mam już 20 stacków na mejaiu a nie gram defa platynko śmieszna

w brązie?
Odkrywca
Opublikowano

Pierwszy skill wybierasz sytuacyjnie q/w - w zaleznosci na jaka postac grasz. Ale maxujesz Q

Opublikowano

Wszyscy sie tu spierajo, tak naprawde E sie maksuje xD

Tak serio, przydalaby sie tu jakas ankieta :3

Ja jestem za Q, Kata mam dosc sporo gier i moj play style pasuje do Q, wazny jest harras i wczesne kille by moc snowballowac, W bardziej do fightow ktorych w early brakuje...

W sumie zagram kilka gier z W i dam znac czy moje zdanie sie jakos zmienilo, kiedys probowalem i wiem, ze mi sie nie podobalo.

~~~

w/e zalezy od playstyle'u.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wszyscy sie tu spierajo, tak naprawde E sie maksuje xD

Tak serio, przydalaby sie tu jakas ankieta :3

Ja jestem za Q, Kata mam dosc sporo gier i moj play style pasuje do Q, wazny jest harras i wczesne kille by moc snowballowac, W bardziej do fightow ktorych w early brakuje...

W sumie zagram kilka gier z W i dam znac czy moje zdanie sie jakos zmienilo, kiedys probowalem i wiem, ze mi sie nie podobalo.

~~~

w/e zalezy od playstyle'u.

LOL

@topic:

Na melee zawsze W -> mniejszy cooldown oraz movespeed, łatwiejsza farma oraz harass.

Ranged Q.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...