Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZeRoCooL haCk

tatadilera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie to jest 4 hack którego dodałeś w ciągu godziny.Boje się go testować bo za te poprzednie hacki dostałem 2 bany z kąd je bierzesz? czy sam je robisz? 

1285279961299.gif
Opublikowano

Nom też sie boje bo dostałem już 3 bany za poprzednie jeśli ty robisz te haki to weź się przylorz do nich a nie je robisz byle jak postaraj sie i rob przez ok 1 godzinke 1 ale bardzo porzadnego a nie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Dawać mozesz tylko ze zrob np. stamina antykick unli.ammo ale zeby bylo idealne a nie ze bana sie dostaje a jesli nie chacki to mozesz zaczac robic bypassy

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Robić hacka wykrywalnego + spam -.- dodaje hacki tylko żeby posta nabić ... Nidługo dodam swojego pracuje ;p

Opublikowano

zal jak tak mozna nie ma sensu dodawac hackow zlych i zawirusowanych jezeli sa twoje to posiedz dluzej i zrobpozadniejszy pozdrwaiam

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

DZIECI A WY JAKIES HACKI DAJECIE? LOL CO ZA TLUMOKI ZOBACZ KIEDY GO DODALEM MAPECIE TO PIERWSZE CHAKI BYLY JARAZ PO UPDACIE OGARNIJCIE SIE

PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU

xxxxx

Opublikowano

no i? a czym masz problem? nie spamujcie topic OFF co za ludzie nei dziala ten hack a jakl sie chcesz przypie****lac do mnie to to pogadaj z mama ze cie zrobila!!!

xxxxx

• Dodaj nową pozycję...