Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem.Otóż to wbijam na silka z Botem all Chary mi działają np._NASTIA_ a włączam postać z nickiem RAV_x_PL i wyskakuje błąd niewysyłaj Hmmm Inne chary działają normalnie czy to może zależeć od nicku??Proszę Rady.

Opublikowano

To nie zależy od nicku.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Bot może nie właściwie odczytywać postać, usuń config postaci na którą masz problem z zalogowaniem, zaloguj i ustaw config od nowa ;)

Ref-rosire

Opublikowano

Mówi że nawet nie wszedł na tego chara! nie zrobił na nim configa! jak dla mnie usuń wszystko co z botem zwioazane postaw od nowa i sproboj jak nie dziala to jescze raz + usun silka i na nowo go postaw jak nadal nic to wymiekam...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i nadal nic dziwne ze na inne postacie z botem mogę wejść a na tego nie jak wchodzę przy logowaniu do gry to błąd wyskakuje ten : "wyślij raport o błędach , nie wysyłaj" jak będziecie coś wiedzieli dajcie znać

Opublikowano

To joymax zje....ał sprawe bo wogole nie dziala multiclient. Nie wiem czy to specjalnie zrobil czy to przypadek, ale jesli to nie przypadek to mozna sie porzegnac z multiclientem,

chyba ze jakis haker to obejdzie.