Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zestaw za 1500 zł

#Baxter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, otóż mam odłożona kasę 1500 zł a chciałbym sobie kupić PC do gier i do renderingu małych filmów.

proszę o złożenie zestawu o jak najlepszej wydajności jak na tą cenę. 

wiem  że kombajnu nie idzie zrobić z takiej kwoty ale wiem że wam coś się uda.

gierki na których mi zależy najlepiej na srednich żeby śmigały: Minecraft. Bf4-3 na srednich zeby plynnie, cs;go, fifa 15/world, i pare nowszych gierek.

monitor, klawiature, myszke mam.

zależy mi na samym pc.

z góry dzięki

// do moderator'a: zła nazwa tematu? proszę o zmianę dzięki!

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

@Nitex dzięki a jak z morele.net ile dam za przesyłkę i montaż ? i co z potkręcaniem

a7gn7CL.png

Opublikowano

Na tym zestawie średnio będzie z wydajnością w BF'ach (dopiero po O/C można powiedzieć o grze) i renderingu. 

Proponuję zakup używanej i5 pod LGA1155 i do tego tańļsza karta np. 7770 używana za 250zł można wyrwać, a jest świeża, chłodna i cicha. 

MOBO oczywiście do zmiany na jakieś pod LGA1155 i reszta nowa z zestawu wyżej. 

Opublikowano

@Sweet Jesus zostanę na tym zestawie co kolega nad tobą podał ;) ten procesor z tego zestawu idzie podkręcić?... i czy jak osobiście odbiorę to składanie będę miał za free ? i czym różni się piracki windows ? karalny jest ;]?.

a7gn7CL.png

Opublikowano

@""Sweet Jesus"" zostanę na tym zestawie co kolega nad tobą podał ;) ten procesor z tego zestawu idzie podkręcić?... i czy jak osobiście odbiorę to składanie będę miał za free ? i czym różni się piracki windows ? karalny jest ;]?.

Tak, do 4ghz na boxie podkręcisz. Na darmową wysyłkę i składanie masz kod promocyjny.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

@Nitex a powiedz czy się różni windows 7 pirat od kupnego bo kolega mówi że niczym a się boje pirackiego i go nie wezme.

a7gn7CL.png

Opublikowano

Trzeba podkręcić, a nie można, jeśli masz zamiar grać w BF'a. Dołóż 120zł do Fortis 2 albo za 90zł Fera 2. Taniej nie ma co szukać. 

BOX na stocku jest głośny, a co dopiero po O/C. 

Opublikowano

@Nitex a powiedz czy się różni windows 7 pirat od kupnego bo kolega mówi że niczym a się boje pirackiego i go nie wezme.

Niczym sie nie różni. Chyba nie myślisz ze ci ekipa z windowsa/policja na chate wjedzie? XDD.

Oczywiście nie namawiam do piractwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...