Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie assassinem

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam znow zaczac gre na barusie. Slyszalem o wielu zmianach i tu jest moje pytanie czy expienie assassinem jest dalej uciazliwe? Czy moze juz daje on rade nie siadac po kazdym mobku z odnawianiem hp. Czy byly zmiany w expie? W ile powinienem wyexpic postac majac jedna 65lv na plecach?

Opublikowano

Zaczęłam się ostatnio bawić sinem, żeby odskoczyć od kleryka trochę (bo się znudzi), i nie zauważyłam, żeby się nim uciążliwie expiło... Wręcz przyjemnie, na pewno ciekawiej jak gunnerem, który jest najnudniejszą postacią wszech czasów.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wlasnie ciagle rozmyslam juz konczy mi sie aktualizowac klient i trzeba cos wybrac.

Sin jest mocnym dpsem, ale aby ogarniać go w pvp to trzeba nim uczyć się masę czasu, dłużej niż klerykiem ;p Ale znam osobę, która potrafi nim grać i w 1vs1 ciężko jest go zabić.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam kumpla, ktory wyexpil drugiego kumpla w niecale 3 dni od 0 do 65lvl.Wiec to nie problem.Co do sina sam nim gram jak mam czas i expi się nim wrecz zaje...cie.

Nie czaruj.

Opublikowano

Przepraszam za dbl post ale wole nie tworzyc drugiego topicu.

Jak to jest z assassinem dokladnie? Czytam ciagle i wiele ludzi pisze ze jest ogromna szansa ze szybko idzie sie znudzic z powodu trudnosci i ciezko o dobry gear (2x miecze za ap itd). Wtedy musialbym dalej szukac klasy tylko ze pod solo i pvp 

Opublikowano

Jak się nie umie grać, to się nudzi :p Gdyby każdy patrzył na to, że dana postać musi zrobić 2 bronie, to nikt nie grałby tymi postaciami. Jak ktoś jest leniwy to niczym mu się nie będzie dobrze grało, bo zawsze trzeba się namęczyć, żeby zdobyć dobre itemki ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

3 dni po 24h grania? : )

Nope dziennie moze  expil go po 4-5 godzinek i tyle.

Przepraszam za dbl post ale wole nie tworzyc drugiego topicu.

Jak to jest z assassinem dokladnie? Czytam ciagle i wiele ludzi pisze ze jest ogromna szansa ze szybko idzie sie znudzic z powodu trudnosci i ciezko o dobry gear (2x miecze za ap itd). Wtedy musialbym dalej szukac klasy tylko ze pod solo i pvp 

Mi sie tam nie nudzi, wystarczy w jakims stopniu go ogarniac i jest kozakiem w dobrych rekach.Sin akurat jest taka postacia solo pvp (hide i wgl).dagger i sword to nie problem robiac bastiony i co tydzien glory.Zreszta na kazdej postaci trzeba uzbierac prawie, ze to samo...

Nie czaruj.

Opublikowano

Udało mi się jakimś dziwnym trafem odkopać stare konto z Gladiatorem na 52lv i Rangerem tez na 50. W takim raznie nie musze juz robic innych postaci pytanie teraz tylko kto sie bardziej nada na PvP z tego co czytałem gladiator strasznie słaby na 1v1 i kontruje go kazda klasa nie wiem jak jest z rangerem bo rowniez dobrych rzeczy sie o nim nie naczytalem. Jakie jest wasze zdanie na temat pvp tych obu klas?

Opublikowano

Lol lol serio glad slaby 1v1 ?? Odpali sie jak swinia i schodzisz w pare sekund.Ranger juz potrzebuje ogarniecia kite'owanie i inne zabawy.Moim skromnym zdaniem ranger w aionie to naprawde niewypal.TA klasa ma zero mobilnosci :/ Grajac kiedys w Cabala sie jaralem Fa, tutaj w aionie sprobowalem i na 40 ktoryms zrezygnowalem, takie s**t.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...