Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyki-Hamahi

LubieMakaron

.  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. chcesz zeby by? taki podzial???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Prosbe wiem ze to juz bylo sto razy ale to denerwujace prosze o podzial "Publikacje Serwerow" na 2 czesci

1.serwery hamahi

2.serwery dedykowane - no hamahi

Pozdrawiam

Opublikowano

Lepiej jest powieżyć liste z privami lecz tylko dedykami ponieważ wiadome że dedyk dłużej postoi niż zwykłe gówno Hamachi ;p

@edit

Przecież taka lista jest zrobiona przez pawła tylko za bardzo nie chce mu się jej aktualizować

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

ja jestem za ale nie jest ten dział o ten temat tutaj są same publikacje serwerów a admini na pewno się nie zgodzą poniewarz powstaną kolejne 2 działy które będą znowu zaspamowane przez takich nobów jak my xD.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

na kid moda trzeba zasłużyć nie tylko że jesteś np długo na forum ale czy spamujesz pomagasz userom piszesz tutki np Siera został już moderatorem a mount global moderatorem bo oni są długo na forum i się najwięcej udzielają.

graphic.png

76561198162331360.png

Gość Mounthains
Opublikowano

już o tym gadałem z administracją i się nie zgodziła...

miałem zamiar usunąć całkowicie dział serwery prywatne i dodać 2 podfora w publikacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...