Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do przejścia

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dość sporą ilość złotka i myślę nad przejściem jednej linii. Którą polecacie, gdzie ma op Xt? Myślałem nad T57 Heavy, ale sam nie wiem. 

Opublikowano

Zależy jakich nie masz zbadanych, ale tak czy siak T57 to dobry wybór. Sam go robię ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Poczekaj na Ob 260, sam widziałeś pewnie odcinki i jaki to świetny czołg. T57 to bardzo dobry wybór ale nie na free exp, linia bardzo przyjemna i ja bym ją przeszedł na twoim miejscu sam ewentualnie początkowe tiery przewiń sobie jak tam chcesz. Takie magazynkowce lepiej nie pomijać bo trzeba wiedzieć jak nimi grać no chyba, że masz amx50b to już trochę wiesz.

Opublikowano

Zależy jakich nie masz zbadanych, ale tak czy siak T57 to dobry wybór. Sam go robię ;)

BC tylko ma, bo 3 raz konto resetował.

Od czego są testy :P

Zrób is7 bądź fv4202 lub poczekaj na nowe td brytyjskie.

Masz 7 prepremek :)

IS-7 nie jest op, a jego linia przyjemna, nie ma sensu marnować golda na niego. FV ma być premium dopiero w 9.8, a teraz jego jedyną zaletą jest działo.

A co powiecie na Ob.140? Jak dla mnie świetna dyszka, ale nie wiem co wybrać. T57 czy Ob. 140? 

Masz już 7t z linii do T57, a linia do Ob. 140 jest przyjemna. Sam ją robię przez LT. Oba czołgi są dobre na CW i randomy, ale na tym 1 większe zastosowanie ma AMX 50B, bo mobilność. Zrób Obiekta za free expa, a T57 dojdź normalnie, masz już op 7t, potem T49, który jest świetnym czołgiem, następnie E1, dobre działko i już Xt. 

Opublikowano

BC tylko ma, bo 3 raz konto resetował.

IS-7 nie jest op, a jego linia przyjemna, nie ma sensu marnować golda na niego. FV ma być premium dopiero w 9.8, a teraz jego jedyną zaletą jest działo.

Masz już 7t z linii do T57, a linia do Ob. 140 jest przyjemna. Sam ją robię przez LT. Oba czołgi są dobre na CW i randomy, ale na tym 1 większe zastosowanie ma AMX 50B, bo mobilność. Zrób Obiekta za free expa, a T57 dojdź normalnie, masz już op 7t, potem T49, który jest świetnym czołgiem, następnie E1, dobre działko i już Xt. 

140 jak najbardziej polecam, zresztą graliśmy w plutonie z nutem i chyba pamiętasz, że co bitwę miałem 4k+.

Co do IS-'a-7 to dla mnie jest OP tylko trzeba umieć wykorzystać jego zalety.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

140 jak najbardziej polecam, zresztą graliśmy w plutonie z nutem i chyba pamiętasz, że co bitwę miałem 4k+.

Co do IS-'a-7 to dla mnie jest OP tylko trzeba umieć wykorzystać jego zalety.

OP jest jedynie wieża, bo odbija praktycznie wszystko. Kadłub da się przebić, a działko nie należy do op. Mobilność także świetna nie jest. 

Opublikowano

OP jest jedynie wieża, bo odbija praktycznie wszystko. Kadłub da się przebić, a działko nie należy do op. Mobilność także świetna nie jest. 

No każdy może mieć swoje zdanie. Dla mnie wszystko w nim jest magiczne :P

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...