Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet UPC

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj kupiłem pakiet UPC 120MB/s. Czy potrzebuję dobrej sieciówki do obsłużenia tego po kablu, czy integra wystarczy? I jak to wygląda z wifi? Ile moto g może wyciągnąć na takim wifi? I pytanie do użytkowników UPC: czy internet jest stabilny?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Sprawdz czy Ci chodzi jeśli chodzi to wsystarczy :P.

Przyznam szczerze ze byłem wszoku ale internet z UPC ma wymagania sprzetowe xD. U mojej kolezanki na starym lapku na mieszkaniu musiliśmy kupić karte sieciową USB bo nie śmigał net.

Na wifi około 70-80 mb zależy nawet mniej. U mnie nie raz rozłańcza ale rok wczesniej nie rozłączał tak wczesniej.

Powiedz mi tylko kolego jaki CI ruter dali. Jeśli Technicor masz problem :P

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Sieciówki nie potrzebujesz bo i tak nigdy nie osiągniesz takiej prędkości. Dla WiFi tak samo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeszcze w netii zapewniają tą prędkość, ale w UPC znajomi na pakietach 30-60mb/s mają połowę tego. Zintegrowane układy zdecydowanie wystarczą.

Opublikowano

Jeszcze nie dali żadnego sprzętu, 19.12.14 przyjdą zamontować to dam info.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Jeszcze nie dali żadnego sprzętu, 19.12.14 przyjdą zamontować to dam info.

Jak będzie chciał CI zamontowąc Technicora (chociaż wątpie) pluj mu w twarz za przeproszeniem xD

Ten ruter to porazka

Opublikowano

Mam wyebane na to co oni mi tam zamontują, ja płacę, ja wymagam, jak nie zadziała to niech wymienią:D

Opublikowano

No właśnie nie ten ruter technicor ma ponad rok problemy z softwerem bardzo slaba predkosć na laptopach przez wifi sam miałem na nim 3 mb przy internecie 60 mb xD

Opublikowano

Trudno, nie moja sprawa. Poza tym, ja mam kompa nie lapka. Jak będzie 3MB/s to niech naprawią.

Opublikowano

@ ref wczoraj dostałem identyfikator do konta "moje upc". Problemy techniczne z serwerem...

Opublikowano

@ REF

Nie technicore tylko technicolor. Naczytałem się tyle negatywów o tym, że wolę coś innego. Proszę kogoś, kto się na tym zna, o podanie jakiegoś dobrego routera możliwego i realnego do wynegocjowania z upc.

Opublikowano

Nie powinni Ci go dac bo wiedza ze maja tyle skarg wiec chyba nowym klientom nie daja takiego shitu.

Dostaniesz Thomsona lub nowy nie pamiętam nazwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...