Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co kur@ chodzi? Nie mogę sie wylogować/wyjsc z gry

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie czaje, właczam opcje aby wylaczyc sie z gry to gra mi zabrania a ja chce tylko zmienic postac xD

post-873208-0-96974000-1417815588.png

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jeżeli ktoś Cię uderzy(gracz/mob) w trakcie wylogowywania/zmiany postaci, to zostaje ono automatycznie anulowane. Albo klikasz 2 razy na przycisk.

Opublikowano

@Zarax no właśnie to co mówisz to wiem, znam podstawy metina xD

Ale totalnie nawet jak jestem w m1 na srodku miasta tez nie da rady musze caly czas wylaczac przez proces

Opublikowano

Ale totalnie nawet jak jestem w m1 na srodku miasta tez nie da rady musze caly czas wylaczac przez proces

Może biją Cię niewidzialne moby, czy coś? kiedyś tak miałem na pewnym serwerze. 

Aha, na środku miasta to samo, w takim razie nie wiem.. xD

Opublikowano

Wylacz moberhacka oraz takie niewidoczne atakowanie w opcjach na kamermodzie podczas wylogowywania

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz? Global/priv?

Opublikowano

Tak się dzieje kiedy będąc na modzie kamera nie wyłączysz wszystkich opcji czyli atakowanie, szybkość ruch, ataku itd wyłącz wszystko i się wylogujesz. Ewentualnie procesy i po problemie ;p

Opublikowano

też może być tak że jak miałeś otwarty sklep handlarka ktoś Cię zabił i nie będziesz mógł się wylogować.Ja tak miałem i musiałem przez proces;)

Opublikowano

też może być tak że jak miałeś otwarty sklep handlarka ktoś Cię zabił i nie będziesz mógł się wylogować.Ja tak miałem i musiałem przez proces;)

W takiej sytuacji kiedy ktoś zbuguje Cię przez tobół to w ogóle nie masz odliczania do wylogowania. On tu dał screena na którym zaczyna go logować i przestaje ^_^

Opublikowano

W takiej sytuacji kiedy ktoś zbuguje Cię przez tobół to w ogóle nie masz odliczania do wylogowania. On tu dał screena na którym zaczyna go logować i przestaje ^_^

A możliwe tak dawno to było że pomyliłem się ;p Masz rację :D

Opublikowano

Dobra rozwiązany problem dzięki Myois.

Wszystkim dziękuje za chęci lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...