Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Podczepiać Hacki

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyłem że ostatnio duża liczba userów nie wie jak sie podczepia pliki injectorami. więc postanowiłem zrobić tuta ...

tak więc dal tych którzy nie wiedzą "z czym to się je" zapraszam do przeczytania mojego tuta ...

proces Combat Arms to Engine.exe - pisane z dużej litery

nazwy procesów znajdziecie klikając CTRL+Alt+DELETE w zakładce procesy

Aby jakikolwiek hack wam działał, musicie mieć 2 programy :

.Net framework 4.0

C++ 2008

oba znajdziecie na stronie Microsoftu

PerX

reszta będzie bez videotutów, chyba że będę miał więcej wolnego czasu, w tej chwili nie mam.

AirDrop inject

1.odpalamy CA do chwili kiedy wyskoczy nam przycisk start game/start gry jeśli ktoś ma spolszczenie ^^

2. odpalamy AirDroplet

3. wpisujemy proces "Engine.exe" albo samo "Engine" nie mam CA teraz, bo mam wakacje wink.gif wpisujemy bez klamer, czyli bez tego "

4.klikamy add i wybieramy hacka o rozszerzeniu .DLL

5. zaznaczamy Automatic i Close after inject

6. dopiero teraz możemy kliknąć start game

7. jeśli już wszystko jest ok, cały i zdrowy przeszedłeś przez ekran logowania, to możesz kliknąć przycisk Insert (albo jakiś klawisz numeryczny) i wybrać opcje z jakimi chcesz hackować

Screen z prawidłowo skonfigurowanym AidDropem :

69044235.jpg

Injector

1.odpalamy CA do chwili kiedy wyskoczy nam przycisk start game/start gry jeśli ktoś ma spolszczenie ^^

2. odpalamy Injector

3. wybieramy proces "Engine.exe" z listy procesów, po prostu zaznaczamy go haczykiem

4.klikamy load i wybieramy hacka o rozszerzeniu .DLL

5. dopiero teraz możemy kliknąć start game

6. jeśli już wszystko jest ok, cały i zdrowy przeszedłeś przez ekran logowania, to możesz kliknąć przycisk Insert (albo jakiś klawisz numeryczny) i wybrać opcje z jakimi chcesz hackować

screen:

12860171.jpg

nie zaznaczyłem procesu Engine.exe bo go nie mam ;D

jeśli robicie tak jak jest w tym temacie to haczki powinny śmigać jak miód :3

jeśli hack/injector się nie odpala, to znaczy że nie odpaliliście go jako Administrator, nie macie .Net framework 4.0 albo C++ 2008 (minimum)

credits :

Lenart

witam szukam pomocy a mianowicie odnosnie tych hakuw do combata , mam programy Net framework 4.0 i C++ 2008 oraz PerX robilem tak samo jak jest na przedstawionym filmie do wklejania hakuw i niby wszystko jest dobrze gra ladnie go zasysa wszystko jest ladnie tylko jak przejsc do opcji , uzywalem takich klawiszy jak insert i nic , czy cos zrobilem nie tak prosze o pomoc

sam jesteś jak sterownik ...

witam szukam pomocy a mianowicie odnosnie tych hakuw do combata , mam programy Net framework 4.0 i C++ 2008 oraz PerX robilem tak samo jak jest na przedstawionym filmie do wklejania hakuw i niby wszystko jest dobrze gra ladnie go zasysa wszystko jest ladnie tylko jak przejsc do opcji , uzywalem takich klawiszy jak insert i nic , czy cos zrobilem nie tak prosze o pomoc
Opublikowano

To widać powód aby przestać hackować. Pozdro hackerze. A teraz idź i się spytaj Nexona dla czego utrudnili wstrzykiwanie hacków. I ty teraz hackować nie możesz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka mam problem, gdy ściągam jakigoś hacka karze mi rozpakować hacka w winraże, i tak robie, a potem pyta mnie siękompóter, przez jaki program tego jacka uruchomić i co mam wtedy zrobić, pomocy !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piszesz w tym subforum co masz hacki -.- Teraz częściej znajdziesz hacki w postaci *.exe

Weź sobie np. hack'a od ghbsys'a lub też możesz kupić płatnego za 5 zł za 24h użytku.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zauważyłem że ostatnio duża liczba userów nie wie jak sie podczepia pliki injectorami. więc postanowiłem zrobić tuta ...

tak więc dal tych którzy nie wiedzą "z czym to się je" zapraszam do przeczytania mojego tuta ...

.Net framework 4.0

C++ 2008

PerX

reszta będzie bez videotutów, chyba że będę miał więcej wolnego czasu, w tej chwili nie mam.

AirDrop inject

2. odpalamy AirDroplet

3. wpisujemy proces "Engine.exe" albo samo "Engine" nie mam CA teraz, bo mam wakacje wink.gif wpisujemy bez klamer, czyli bez tego "

7. jeśli już wszystko jest ok, cały i zdrowy przeszedłeś przez ekran logowania, to możesz kliknąć przycisk Insert (albo jakiś klawisz numeryczny) i wybrać opcje z jakimi chcesz hackować

69044235.jpg

Injector

2. odpalamy Injector

3. wybieramy proces "Engine.exe" z listy procesów, po prostu zaznaczamy go haczykiem

6. jeśli już wszystko jest ok, cały i zdrowy przeszedłeś przez ekran logowania, to możesz kliknąć przycisk Insert (albo jakiś klawisz numeryczny) i wybrać opcje z jakimi chcesz hackować

screen:

12860171.jpg

jeśli hack/injector się nie odpala, to znaczy że nie odpaliliście go jako Administrator, nie macie .Net framework 4.0 albo C++ 2008 (minimum)

credits :

Lenart

Mógłym dostac link do hacka???? :)

.Net framework 4.0

C++ 2008

PerX

AirDrop inject

2. odpalamy AirDroplet

69044235.jpg

Injector

2. odpalamy Injector

screen:

12860171.jpg

credits :

Lenart

Mógłym dostac link do hacka???? :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak z banami za to ?

Za jakikolwiek hack lecą bany bez względu na opcje czy użytek. Ważne, że przesyła logi do nexona.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam pobrałem i od paliłem ale wywala mię po momęcie co jest wyskakuje mi coś takiego jak Riptide MPGH co jest pomocy

mam XP smiga to na xp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...