Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xPeke i Cyanide odchodzą z Fnatic!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już możecie wywnioskować z nazwy tematu - xPeke i Cyanide odchodzą z Fnatic. Ten pierwszy ma zamiar stworzyć swój własny team w przyszłości, natomiast drugi chce odejść na jakiś czas ze sceny.

Oświadczenie Fnatic: 

Oświadczenie xPeke: 

https://www.facebook.com/fnaticPeke/posts/893611273990890

Oświadczenie Cyanide: 

Szkoda, że tak to się wszystko potoczyło. Liczyłem że wrócą jeszcze do szczytowej formy. Póki co nie wiadomo nic nt. Soaza i Yellowstara ale jak na razie to zostają w teamie.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Oświadczenie Cyanide nie działa (link).

Szkoda, że  odchodzą bo fajnie się ich oglądało ;/

Opublikowano

Wiedzieli, że bez Rekklesa nie mają szans to odeszli :P. Ciekawe kto ich zastąpi, ale bez nich z Rekklesem włącznie, Fnatic nie istnieje :).

Roccat i Alliance topka teraz ^^ mówie Wam :D

A kto na midzie u Roccatów na s5 będzie? Bo na IEM ma jakiś koreańczyk być, ale tylko na IEM :D.

Opublikowano

Wiedzieli, że bez Rekklesa nie mają szans to odeszli :P. Ciekawe kto ich zastąpi, ale bez nich z Rekklesem włącznie, Fnatic nie istnieje :).

A kto na midzie u Roccatów na s5 będzie? Bo na IEM ma jakiś koreańczyk być, ale tylko na IEM :D.

Na IEM ma być jakiś Ryu, a później to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Prawdopodobnie Nukeduck jak dostanie unbana. Co do Rekklesa to się nie zgodzę, bo jak jeszcze nie grał z Fnatic tylko był Pushu to też ładnie grali. Poza tym Yellowstar grał dużo duo z Nielsem, więc ten prawdopodobnie by dołączył do nich a to jest solidny adc na miarę reklesa.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bylo to na fanpage fnatic na facebooku...

Szkoda... Ladne 4 lata, mam nadzieje, ze xPeke znajdzie jakis dobry team (Roccat moze?), albo znajdzie graczy, z ktorymi dostanie sie do lcs (tak jak Ocelote) i zrobi nie jednego backdoora (w katowicach oczywiscie) :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

no i dobrze fnatic to gildia cheaterów nic tylko pixel walking im w głowie

Opublikowano

Fnatic chyba zacznie się powoli sypać bo całej akcji i nagonce na graczy z CS:GO.

xPeke i Cyanide widzieli co się święci i dali sobie spokój, szacunek

Opublikowano

Moja ulubiona drużyna się rozpada, nic tylko teraz liczyć na ROCCAT, ale to też już nie drużyna co kiedyś, więc w topce będą górować raczej jakieś nowe teamy, ale zmiany są potrzebne, może być ciekawie.

Opublikowano

Oświadczenie Cyanide nie działa (link).

Szkoda, że  odchodzą bo fajnie się ich oglądało ;/

A kiedyś ich hejtowałeś. XDD

Moja ulubiona drużyna się rozpada, nic tylko teraz liczyć na ROCCAT, ale to też już nie drużyna co kiedyś, więc w topce będą górować raczej jakieś nowe teamy, ale zmiany są potrzebne, może być ciekawie.

Jeden z fajniejszych zespołów. :c Od kiedy zaczynałem grać w lola, to im kibicowałem. xD

Opublikowano

Charakterystyczny zespół, ale dobrze im tak za te czity.

Opublikowano

Team który bez rekklesa jest niczym. Rekkles wygrywał im wszystkie gry, jeżeli ktoś ma inne zdanie - Polecam obejrzeć ich powtórkowe mecze na youtube. 

Soaz to już totalne beztalencie, nie wiem, czemu jest uważany wciąż za TOP 3 Toplanera. Każda gra feed, useless i thrower. Powinni już dawno go wyrzucić i wziąć kogoś lepszego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...