Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :) Zbliżają się święta, więc na pewno coś do portfela wpadnie ^^. Obecnie posiadam monitor LG 17" (nie wiem jaki model dokładnie), ponieważ nie był on wymieniany od momentu kupna całego kompa... Poradzicie coś jaki monitor kupić? Biurko mam duże, więc nie ma problemu z rozmiarem (ale oczywiście bez przesady :D ) Myślałem nad ceną 300-400 zł. (ale jak jest coś tańszego i dobrego to jak najbardziej może być xD ) Ewentualnie może być też jakiś dobry używany. Jeżeli ma to jakieś znaczenie to kompa używam do posiedzenia na necie i głównie do grania (CS:GO, Metin2, FIFA) i czasem też obejrzę jakiś film, ale to już sporadycznie. Czekam na Wasze rady :)

Aaa, no i najważniejsza chyba kwesta... LCD czy LED? :D

Opublikowano

A co robi tą ogromną różnicę między tymi monitorami? I jaki kontrast jest lepszy, bo w Aoc jest 1000:1 a w BenQ aż 20mln:1? I jakie są w nich częstotliwości odświeżania, bo nie mogłem znaleźć w danych technicznych... A tak btw. w tym Aoc dałoby się zrobić tak, aby te wbudowane głośniki działały razem z moim zestawem głośników?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...