Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard arena voucher #16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż mam problem gdyż nie mogę znaleść vouchera #16 no niby go znalazłem lecz jak go klikam to mi nie dodaje punktów mógłby ktoś go podesłać?

Opublikowano

Po co to zbieracie? Ja zarejestrowałem się w tej grze, zabiłem jakiegoś potworka i dostałem bonusowe PSC, nie musicie grać, żeby wygrać ^^ 

b_560_95_1.png

Opublikowano

w jaki sposob dostales te psc ?

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

To jest chyba tak że za zarejestrowanie się dostajesz tego bonusowego PSC ale jak grasz w to to możesz zdobyć PSC wartego dużo więcej, ale nwm jak dokładnie to działa! I wypłacają te PSC w wyznaczonych terminach, czyli chyba teraz będzie za 2 dni 

Cześć...

Opublikowano

nikt nawet nie wie ;c ? czy wiekszosc ukrywa zeby zdobyc psc xD lows 

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie dostaniecie bezpośredniego linku. Ja ze swoje konta nie mogę zdobyć, a kumpel u mnie, na moim kompie normalnie go zdobył. Widocznie jakiś błąd, trzeba napisać do nich.

Opublikowano

Ale na tej stronie "wiadomości" są dwa vouchery jeden arena, drugi worldcup i żaden nie działa nawet po zmianie na arena. Ale niektórzy mają ten 9 lv, więc jakoś to zrobili.

Opublikowano

Voucher #16 nie działa, gdyż jest (moim zdaniem) błąd w linku. 

Otóż link do vouchera #16: https://promotion.paysafecard.com/2014/worldcup/pl-pl?voucher=HFRWLP

Zamiast "worldcup" powinno być "arena". Przynajmniej tak jest w pozostałych voucher'ach.

sprawdzalem na kazdy sposob i mi nie dziala .. albo cos mam zjebane albo jestem do reszty debilem i wypadlem topo10 ...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Ktoś może rozgryzł ten voucher? A ma ktoś może link do vouchera #13? Bo żeby go zdobyć trzeba mieć konto, a zrobienie go wymaga podania prawdziwych danych :<

ryuw.png

Opublikowano

Ktoś może rozgryzł ten voucher? A ma ktoś może link do vouchera #13? Bo żeby go zdobyć trzeba mieć konto, a zrobienie go wymaga podania prawdziwych danych :<

Co za problem założyć konto i podać dane...? Co do 16. Około 1h temu u kumpla kliknąłem i o dziwo zaakceptowało mi go, a u mnie na PC nie idzie :>

Opublikowano

Co za problem założyć konto i podać dane...? Co do 16. Około 1h temu u kumpla kliknąłem i o dziwo zaakceptowało mi go, a u mnie na PC nie idzie :>

wlasnie mi sie udalo :DD wejdz na jakis serwer prox i przez tamto wykonaj to zadanie .. mi tak sie udalo ;c tak juz nie mam szans na top 100 przez 3 dni bezlvl 9 >.<

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce zdobyć voucher #16 wystarczy zmienić język na jakiś inny, bo na polskim nie zadziała Wam nigdy :)

ryuw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...