Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka dobrych rad dla nowego gracza

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedługo mam zamiar zacząć grać w DOTE 2 bo LoL już jest bardzo nudny.

Kto jest dobry na początek? Dodam, że uwielbiam grać Assasinami i zawsze we wszystkich grach minimum 60% to byli zabójcy, więc

jak jest jakiś Assek dobry na początek to prosiłbym o napisanie jaki to jest. Dodam, że w DOTE nigdy jeszcze nie grałem. Jak nie ma żadnych to podajcie jakieś inne postacie. ;)

Dzięki z góry

Opublikowano

Dla początkujących RIKI jest op. Niewidzialny assasin z dużym dmg. Na początkowych etapach ludzie nie kupują itemów na widzenie niewidzialnych postaci, więc jesteś prawie ciągle niewidzialny. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Spróbowałbym pomóc, ale niestety nie wiem co to jest assasin. Wytłumacz mi proszę, bo nigdy nie grałem w lola, a w docie są pozycje 1,2,3,4,5.

Legenda
Opublikowano

Proszę ludzie nie przenoście oznaczeń z lola do doty bo krew zalewa jak coś się takiego widzi.

Postaci:

Riki.

+ Niewidzialny

+ Silenc

+ Spory dmg fizyczny (bicie za pleców)

+ Duże win ratio na niskim mmr

+ Banalny

- Łatwy do zabicia

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Proszę ludzie nie przenoście oznaczeń z lola do doty bo krew zalewa jak coś się takiego widzi.

Wydaje mi się, że "Assasin" czyli "Zabójca" po polsku to jest normalne określenie w każdej grze tego typu, chyba że w Docie czegoś takiego nie ma to zwracam honor.

tak jak wyżej riki

Dz za pomoc

Spróbowałbym pomóc, ale niestety nie wiem co to jest assasin. Wytłumacz mi proszę, bo nigdy nie grałem w lola, a w docie są pozycje 1,2,3,4,5.

Assasin (pl. Zabójca) to postać najczęściej skupiająca się na obrażeniach fizycznych, chociaż czasami magicznych. Posiada takie specyficzne umiejętności jak skoki, niewidzialność, ataki z zaskoczenia i tak dalej. :)

Dla początkujących RIKI jest op. Niewidzialny assasin z dużym dmg. Na początkowych etapach ludzie nie kupują itemów na widzenie niewidzialnych postaci, więc jesteś prawie ciągle niewidzialny. 

Dzięki za odpowiedź :)

Na początek Rikiego polecam.

Dzięki :)

Jeszcze raz dz za odpowiedzi. Temat do /cl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...