Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob nie kupujcie - strata kasy na gówno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pisze ten post aby ostrzegac potencjalych kupcow rpzed tym jesli go chc akupic na pl to aktualnie to kasa wywalona w bloto bo samo zalogowanie sie przez bota = ze po chwili zostanienie zbanowani, przed chwila 1 konto biegalo na ihma 5 kont w miescie stalo i nic nie robilo, automat zbanowal w 1 chwili wszystko, wiec coz ja dziekuje za tego bota i bocenie na pl jak na ta chwile, 

Opublikowano

Na polskim gobalu hackshield dostał update a twórcy m2boba przestrzegają żeby nie grać wartościowymi postacami na bocie ponieważ jest tak zwany ''ban wave'' , niedługo ma wyjść update 4.00 w dodatku twórcy rozdali 15 dni za darmo żeby nikogo nie skrzywdzić. Jest pewna opcja żeby ograniczyć dostawane bany, farmie skarpety i jak narazie nieźle leci ^^

Opublikowano

Jak już dostałeś kilka - kilkanaście banów to teraz będziesz dostawał je ciągle najprawdopodobniej.

M2bob sam w sobie jest dobry, to wszystko przez zabezpieczenia PL'a, HS'a i GM'ów latających po mapach.

Podobnie jest na kamer modzie.

Opublikowano

moze nie potrzebnie ten temat zalozylem, bo wiem ze m2bob dobry jest lecz flustracja tym ze ciagle lapie bany i to z winy boba bo metek zrobil up shielda a bob nie

Opublikowano

Zagrajmarek, raczej przez to ostatnie, administracja przez ostatnie parę miesięcy spieła poślady w tej sprawie, uświadomienie graczy na te sprawy tez rośnie, pozatym autor zostawił boty bez opieki co jest największym idiotyzmem w dziejech ( no tak w szkole go sobie nie popilnuje, bo nie ma jak, z kumplami pod blokiem tak samo, a jak wróci do domu to mu się juz nie chce :P ) a więc jest sam sobie winien, zrozumiałbym go gdyby kontrolował bota i ciągle wyłapywał bany i przez to sie wkurzał ...

Opublikowano

wlasnie tak jest am i blood,  kontroluje wszystko i dostaje bany;]

Zagrajmarek, raczej przez to ostatnie, administracja przez ostatnie parę miesięcy spieła poślady w tej sprawie, uświadomienie graczy na te sprawy tez rośnie, pozatym autor zostawił boty bez opieki co jest największym idiotyzmem w dziejech ( no tak w szkole go sobie nie popilnuje, bo nie ma jak, z kumplami pod blokiem tak samo, a jak wróci do domu to mu się juz nie chce :P ) a więc jest sam sobie winien, zrozumiałbym go gdyby kontrolował bota i ciągle wyłapywał bany i przez to sie wkurzał ...

No tak, teraz wszyscy kontrolują, oprócz tego jest jeszcze hack shield i jak widać dodatkowe zabezpieczenia(jak już

dostaniesz kilka banów to na jakiejś liście jesteś, pod obserwacją, nie wiadomo co to jest wgl.... 0_0).

Trzeba czekać na aktualizacje boba, na kamerze teraz problemy będę tak samo.

Dziwi mnie, że większość dostaje bany z automatu i inni bocą i bocą i bocą... 

Opublikowano

Zazwyczaj jeżeli GM wykryje obecność więcej kont z IP bota, to banuje wszystkie, coś o tym wiem. Prawda jest taka, że bana możesz dostać nawet minute po zalogowaniu się na bota i odpaleniu go, ponieważ na serwer wysyłane są logi, które można bardzo łatwo sprawdzić. Team metina nie ma ludzi od zwalczania wszelkiego rodzaju graczy wspomagających się botami. Czasami jest tak, że zabiorą się za banowanie botów przez krótki czas, a potem znowu mają to gdzieś i boty wracają.

Opublikowano

Ja na modzie grałem tyle czasu że zdązyłem 67lvl wbić i skile porobić ;v, Bana nie mam do tej pory ;D, Więc trzeba się umieć pilnować ;D

Opublikowano

No tak, teraz wszyscy kontrolują, oprócz tego jest jeszcze hack shield i jak widać dodatkowe zabezpieczenia(jak już

dostaniesz kilka banów to na jakiejś liście jesteś, pod obserwacją, nie wiadomo co to jest wgl.... 0_0).

Trzeba czekać na aktualizacje boba, na kamerze teraz problemy będę tak samo.

Dziwi mnie, że większość dostaje bany z automatu i inni bocą i bocą i bocą... 

Te kilka banów musi ktoś wyłapać w bardzo niedużym odstępie czasu wtedy rzeczywiście będzie u GMa na świeczniku i będzie dalej zbierał bany. No ja osobiście dostałem bana kilka razy, ale tylko dlatego, że parę razy za mało uważałem (o zgrozo v2 i WH, wallhack i speedhack to niezbyt dobre połączenie, wiem tu się nie popisałem ^^) i ktos mnie podkablował za WH no i tam kilka kont fishbotowych poszło innym razem, więc mam spore wątpliwości żeby to wszystko szło z automatu poprzez jakieś ichnie zabezpieczenia. Wnosząc po tym mniemam, że GM nie szpera ot tak sobie po logach dla jaj typu "a nuż może kogoś zbanuję kogoś za kamermoda", lecz dopiero wtedy kiedy dany gracz zostanie zgłoszony przez kogos. Z fiszem rzeczywiście jest coś na rzeczy, bo tu akurat ban leci z automatu jak się łowi cos powyżej 4 godzin, czego wówczas nie wiedziałem jeszcze, pamiętam 2 razy miałem GMa koło siebie i cholernik do mnie pisał, a ja zbyt późno zareagowałem i papa :P

Także jak dla mnie wniosek jest taki, że nie można stawiać bota zautomatyzowanego żeby sobie latał po mapce, bo prędzej czy później(a raczej prędzej) ktoś to wyczai i doniesie, tylko grać normalnie używając jego przydatniejszych opcji

Np. moober, wallhack( nie wiem czy to działa z m2bob), waithack, 3 ręka, autopot i bieganie - dla mnie to oczywiste, chociaż żadnej penicyliny nie odkryłem znowu :P

Zarax: Zazwyczaj jeżeli GM wykryje obecność więcej kont z IP bota, to banuje wszystkie, coś o tym wiem. Prawda jest taka, że bana możesz dostać nawet minute po zalogowaniu się na bota i odpaleniu go, ponieważ na serwer wysyłane są logi, które można bardzo łatwo sprawdzić. Team metina nie ma ludzi od zwalczania wszelkiego rodzaju graczy wspomagających się botami. Czasami jest tak, że zabiorą się za banowanie botów przez krótki czas, a potem znowu mają to gdzieś i boty wracają.

Nic się nie dzieje bez przyczyny i jasno z tego wynika, że GM nie siedzi nad logami i ich nie studiuje jeżeli dany gracz nie jest podejrzewany o bocenie, także na uwagę GMa też sobie trzeba "zasłużyć".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...