Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mucha

Lolzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie odnośnie tej strony http://muchaogame.pl/. czy jest ona bezpieczna? wcześniej patrzyłem na stronie pl.metin2.mobi/, ale wydaje się, że to jednak oszuści, ale do strony muchaogame.pl, mam więcej zaufania , jednak do końca nie jestem przekonany , więc czekam na wasze opinie.

Opublikowano

byłem na stronie, nawet rozmawiałem jednym z przedstawicieli, a znam ją ze stronny allegro.pl, wejdź tam wpisz metin 2 i praktycznie pierwsza strona z yang to ich

Opublikowano

Aha thx za szybką odpowiedź, w sumie można to wywnioskować po ilości pozytywnych komentarzy, a jeżeli jest już negatyw to raczej przez nie porozumienie podczas kupowania SM.

Opublikowano

Niby firma uczciwa ale jak Momir (nowy właściciel) zamawiał yang to lecieli w chuja strasznie 1,5 tygodnia się prosił.... Pisali że niby dużo rzeczy na głowie itp

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Mi pisał, że to może potrwać 20 min przy dobrym ruchu lub troszkę dłużej, ale dla mnie najważniejsze jest to aby mnie, że tak powiem nie zrobili w chuja, mogę nawet poczekać i 2 dni byle by doszło

Opublikowano

Panowie cuchnie mi tu zwykłą reklamą. Skumajcie ilość postów i datę rejestracji osób zachwalających stronkę.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wiesz jak tobie coś cuchnie to podetrzyj sobie dupę a nie z obsraną siedzisz xD

Nie pajacuj koleś. Z reklamami to wypad na jakiś hosting czy inne fora. Tu nie ma miejsca na syf i spam. Report.

Opublikowano

Hmm a mnie dziwi.... ta mucha....

ma aukcje 1KKK yang za 555 zeta...

... a w środku ilość sztuk - 999 a 999*1kkk = prawie 1kkkk a na koncie można miec max 2kkk czyli musialby miec 500 kont... xDę?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Wszystko jasne. Reklama, strona śmierdzi i w ogóle temat zbędny, spam, syf, trypel, i reszta dziadostwa.

• Dodaj nową pozycję...