Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob a PL, masowe bany, też tak macie? rady?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie konta banowane po 10min do paru h, nic nie idzie ogarnac, ataack speed i chodzenie na niskim poziomie po 180, macie jakies rady? i czy tez tak macie?

Opublikowano

Przed tym się raczej nie uchronisz.

Jeśli masz zmienne IP to możesz resetować router co jakiś i sobie to zmieniać, ale GM dalej może Cię zobaczyć

a nwm czy logi po nicku/koncie też nie łapią.

Poboś około 30 minut, przestań na jakiś czas, znowu odpal i tak w kółko - zobacz jaki będzie rezultat.

Opublikowano

hmmm, teraz nie wiem kur** juz nic, chyba powili bede odpuszczac,  bo no kurw** dopiero co chary zrobilem biegaja od hmm 2-3h i GM pod jedno konto beng ban, inne konto ban z automatu, po x czasu gm pod innym kontem, no kurw* to sa jaja w ch**....

Opublikowano

Nie dziw się po tym jak wyszła klasa Lycana to oni spieli dupe i robią juz coś na serwie.... Ja juz straciłem wszystko bo bany lecą prrzez email.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

dlaczego jajami jest dla ciebie fakt że GM banuje łamanie regulaminu? :D

chłopie ogarnij się, oni robią to co muszą, a że może dostali dodatkowe zabezpieczenia - tym lepiej dla nich ;) trzeba się pilnować. Myślisz że jak masz farmę botów to się to nie rzuca w oczy? sama zgłaszam takich perfidnych zawsze :P

who cares?

Uczeń
Opublikowano

hehehe, silnybicu000 skąd te emocje? przecież uruchamiając cheaty wiedziałeś, że możesz za to mieć bana, prawda? :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdzcie sobie w pliki tego policjanta metka zdziwicie sie co on przekazuje im za informacje...

nawet numery waszych kart graficznych plyt glownych dyskow etc.

wiec chyba nie problem kontrolowac taka konfiguracje a nie adres ip

a druga spr to myslicie ze gmi nie znają tej strony ?

nie uzywali hakow?

znaja i uzywali napewno kiedys teraz nie muszą

wiec takie sztuczki sami zapoczątkowali ze zmianą ip itp.

nie wiem od czego to zależy ale dostaje bany w roszadnej ilosci ale malo boce wiec moze dlatego

Opublikowano

ogolnie to mam bol dupy, bo przez wprowadzeniem  wilka pieknie szlo,a teraz..... m2bob jest wykrywalny, do tego gm ladnie sie wzieli, boli mnie tez fakt ze wiara jedzie z tymi skarpetami a ja nic nie moge.... i ps czy zmianki i dodaania z skarpet mozna przezucac?

Opublikowano

ja juz odpadam..... 1 konto biega na ihma na 160/160 bez lurowania, 5 kont stoi w miesci 1 lvl,ogladalem filmiki i nagle beng wszystko zbanowane przez automat, dziekuje dobranoc, m2bob teraz to gowno nie kupujcie go

Opublikowano
:boli mnie tez fakt ze wiara jedzie z tymi skarpetami a ja nic nie moge

Nie do końca, zawsze możesz robić normalnie prezenty jak każdy :) a i druga opcja możesz pomyśleć trochę bo jest pewien sposób żeby zabezpieczyć się w dużym stopdniu przed banami :)

Opublikowano

ja juz odpadam..... 1 konto biega na ihma na 160/160 bez lurowania, 5 kont stoi w miesci 1 lvl,ogladalem filmiki i nagle beng wszystko zbanowane przez automat, dziekuje dobranoc, m2bob teraz to gowno nie kupujcie go

Nie pisz posta pod postem przed 24h, to jest double post/multipost.

To samo będziesz miał na kamer modzie - jesteś tak jakby "pod obserwacją" bo dostałeś już kilka banów a wciąż cheatujesz.

Niedługo ma wyjść update boba to może skończy się ta fala banów, na ten moment trzeba czekać.

Zapewne HS w jakiś sposób kontroluje tworzenie nowych kont i bocenie u Ciebie na kompie.

Jeśli masz zmienne IP to polecam zresetować router, puścić jakieś cheaty i zobaczyć czy dostaniesz bana w krótkim czasie.

Opublikowano

ogolnie mam zmienne ale to nie pomga, sytuacja z przerzucaniem to potwierdza... dobrze ze na duzo kont dostalem z automatu na 7 dni, a troche tego jest, problem tez mam ze niby dostawalo sie 15 dni za free za te bany  aja nic nie dostalem no cóż, nawet formata robilem i chcialem zobaczyc czy to pomoze lecz nic.....

Opublikowano

Kurde no, ale macie problemy czitujecie na pełną skalę, mając kompletnie w d***e czy ktoś to widzi czy nie i liczycie na pełną konspirkę, a potem wielkie zdziwienie ze konta poblokowane, przecież to nielogiczne ...
Nie wiem jak się to ma do rzeczywistości, ale gdy ktoś został zbanowany to jest przez pewien blizej nieokreślony czas "na świeczniku" - to by mogło tłumaczyć ewentualne dalsze powtarzajace sie bany ...
        Trzeba myśleć, przecież oczywistym jest, że bocenie na pełną skale mając wyjebane na wszystko na dłuższą mete kończy się banem i to prędzej czy później, bo po pewnym czasie wielkiej konspirki zawsze sie popełni jakiś błąd i ktos to zauważy i podkabluje będź GM nakryje :P Przyznaję, ze raz dostałem bardzo niefalnego bana, ale z własnej głupoty, po prostu uzywałem moobera z waithackiem w godzinach szczytu ...

Opublikowano

Zmianek nie przełożysz na inne konto

przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

A skarpetki mozesz dropic nie widze problemu

mi tam wszystko dziala

1 ban od poczatku eventu

10 kont w uzyciu

tylko trzeba z głową bocić a nie na beszczela

dodam ze ban byl na jedno konto z dwóch bocących

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...