Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na serwerze

kusiu1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie . Dostalem bana na pewnym skyblocku i bardzo tego zaluje . Zrobilem juz piosenke i logo ktos ma pomysl co jeszcze moge zrobic ?

76561198175931070.png

Opublikowano

Boże kochany to było trzeba myśleć a potem działać zanim dostałeś bana.. Przeproś ich za twoje zachowanie i może Cię od banują... Napisz że żałujesz tego co zrobiłeś, a jeżeli się nie uda to trudno. Trochę nie wiem o co chodzi w tym temacie.

Kappa.

Opublikowano

Jako że z doświadczenia, mógł bym się wypowiedzieć to tak jak koledzy wyżej napisali przeprosiny, nic tak nie wpłynie na administracje, jak przeprosiny. Może i nie usuną całkowicie bana, ale nadadzą go na mniejszy czas. Piosenka, ani reklama nic zbytnio nie da. Stwórz 2 konto i przeproś ich tylko nie:

Ejj jest ten debil z rangą na W. bo chciałem go przeprosić...

Opublikowano

Dokładnie, mamy podobne zdania. Nie wiem czy już to zrobiłeś, ale jeżeli nadal Ci zależy na grze na serwerze to nie zwlekaj.

Reklama serwera, jakiś rysunek, upominek może to na pewno przekupi administracje :D

Ale najważniejsze to są właśnie szczere przeprosiny, i pokazanie im że bardzo żałujesz tego co zrobiłeś.

Pamiętaj nie rób tego na odpierdziel, bo masz tylko jedną szanse.

Kappa.

Opublikowano

To co wyżej napisaliście to jest to typowo dziecinne. ;) 

Skoro dostałeś bana, to tylko zostaje Ci napisanie do Administracji i przeproszenie ich i wyjaśnienie szczegółów dlaczego to zrobiłeś. Według mnie robienie jakiś rysunków, upominków, to jest niepoważne.. zrobisz tylko z siebie, że tak powiem ''idiotę'', ale jak komuś zależy to czemu nie? 

Pamiętaj walcz do końca o tego unbana.

Opublikowano

Zmien sobie nick, gorzej gdy masz bana na ip.

Jezeli chcesz grac na tym samym nicku to popros o unbanai tam przepros adminow za swoje zachowanie itp..

Gdyby nie dali UB to zaczekaj na unban-all lub kup unbana w sklepie (jezeli jest).

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Myślę że skoro dostałeś bana to powinieneś tego żałować.Ja osobiście nie dałbym tobie unbana.Zrobiłeś coś złego, więc musisz ponieść konsekwencje.

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

@kuba1300000

Autor nie zaluje?

Dostalem bana na pewnym skyblocku i bardzo tego zaluje .

Pozatym autor sie pyta co powinien zrobic zeby dostac unbana, a nie czy ty dalbys ub.

Napisales tez ze autor zrobil cos zlego, ale nie wiadomo co zlego, mogla to byc reklama, gra na cheatach, czy poprostu obraza gracza bo tamten go sprowokowal, moglo to tez byc wykorzystanie buga nie wiedzac o tym, iz jest to bug.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pomoc , jednak nie dostałem UB . Wszelkie komentarze które były dot. Tematu dostaną jutro Like :P

76561198175931070.png

Opublikowano

Pierwsze co musisz zrobić to przeprosić administracje serwera i postanowić poprawę, może jak ładnie poprosisz to dadzą ci ub.  xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dostales bana to dostales . jedyne co mozesz zrobic to jest jakos sie skontaktowac z adminem i zapytac , jak powie ze dostaniesz unbana to dobrze jak nie to sam jestes winien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...