Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerwowy miesiac

PanArecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Moze zla kategoria ale nie znalazlem nic bardziej powiazanego z tym tematem.Mianowicie mialem bardzo stresujacy miesiac poniewaz moglem przypadkowo doprowadzic do smierci kolegi.Pojawily sie u mnie straszne bole na plecach,rekach,brzuchu i zaczely sie rozprzestrzeniac po calym ciele.Nie moglem spac po nocach,mialem straszne bole zoladka oraz brzucha.Dodam tez ze mialem problemy z lewa nerka i oddawalem mocz koloru bordowego.Gdy dowiedzialem sie ze z kolega wszystko jest dobrze po paru dniach wszystko ustapilo.Pytanie brzmi czy te wszystkie obiawy byly spowodowane stresem czy powinienem sie martwic ze to cos powazniejszego?Jesli zla kategoria prosze o przeniesienie.
@Edit
Bole o ktorych rozmawialem byly odczuwalne jakbym sie spalil podczas opalania natomiast jest grudzien wiec to nie mozliwe.

76561198094728496.png

Opublikowano

Pytasz o takie rzeczy na mpcforum, zamiast udać się w pierwszej kolejności do lekarza rodzinnego i przedstawić mu objawy? Dla mnie to wygląda na zatrucie jakimś metalem i problemy związanie z wydalaniem toksyny z organizmu. Ze stresu miałbyś raczej problemu stricte żołądkowe. 

DO LEKARZA.

Opublikowano

Gimby pomogo ...

Piszesz o śmierci kolegi na mpcforum, dobrze że do niej nie doszło.

Idź do psychologa w sprawie koszmarów. A z innymi objawami do lekarza.

mpc zawsze do usług

u6pv.jpg

Opublikowano

Mpcforum to nie jest forum lekarskie.

Myślę że gimnazjaliści z dwóją z biologii w tej sprawie za bardzo ci nie pomogą.

Idź do lekarza z takimi problemami.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja bym tu wspomniał o przypadkach nadprzyrodzonych, ale się powstrzymam.

Idź do lekarza.

Opublikowano

ja pier...

idz do lekarza czy to jest forum kur  wa medyczne? prawdopodobnie spowodowane stresem

Opublikowano

Jako że z zawodu jestem lekarzem myślę że będę w stanie ci pomóc.

Jebnij głową w ścianę. Powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...