Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verturi2.pl Przygodę czas zacząć! EASY

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczyść pliki cache w przeglądarce i odśwież :)

Robiłem i dalej nic :( ręcznie czyściłem dns poprzez cmd i dalej nic xD

Opublikowano

Robiłem i dalej nic :( ręcznie czyściłem dns poprzez cmd i dalej nic xD

Zmień sobie dns :) i wtedy wyczyść

Opublikowano

Prezentacja 6/10. Serwer ogólenie spoko, troche nie podobają mi się te zbrojki, ale to juz tylko moja opinia.Pewnie wbije zobaczyć na start zobaczyc co i jak.

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich dziś między godziną 16 a 17 odbędą się beta testy serwera! ZAPRASZAMY!!!

PS.
Ci którzy chcą zagrać na becie sprawdzić i pomóc w testowaniu serwera proszę napisać na pw z hasłem i loginem do konta ponieważ strona nie funkcjonuje jeszcze jak powinna konta będę zakładał sam ręcznie :(. Proszę pisac na pw tam podam takze link do klienta!

BETA TESTY OTWARTE ZAPRASZAM NA PW :)!

Opublikowano

Almeria v123123213213124124124. Odbuguj to chociaż :)

Skąd Truta ?

powodzenia.

No no. 

Truta red las matki .

Opublikowano

Kolejny zlepiec, który potrwa miesiąc, może półtora miesiąca, wszystko pozlepiane żeby serwer ważył jak najwięcej, i jak najmniej ludzi przyciągał, system ulepszeń, wygląda obrzydzająco, te same zbroje nic ciekawego, nudzące dungeony, pety, mapy, bossy i co to tam jeszcze macie, Zlepiona strona Emperiusa.. no ludzie! nie macie nic ciekawszego do roboty?

Opublikowano

Kolejny zlepiec, który potrwa miesiąc, może półtora miesiąca, wszystko pozlepiane żeby serwer ważył jak najwięcej, i jak najmniej ludzi przyciągał, system ulepszeń, wygląda obrzydzająco, te same zbroje nic ciekawego, nudzące dungeony, pety, mapy, bossy i co to tam jeszcze macie, Zlepiona strona Emperiusa.. no ludzie! nie macie nic ciekawszego do roboty?

Nie nie mamy nudzi nam się wiesz jasnowidzu. Nie będę sie wypowiadał co do twojego posta bo o wszystkim pisałem wcześniej, a jak Tobie sie nie podoba to nie musisz tu być.

Opublikowano

Zbugowany serwer, nie polecam.

Grałeś na becie że tak mówisz?? Czy kolejny jasnowidz?

Sygnatura serwera

2345114178596901262830.png

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/2345114178596901262830.png]
Opublikowano

Nie widzisz, że głowa tak nienaturalnie nisko jest umieszczona?

SS zbroi robiłem przy użyciu komendy poly wiec dlatego glowy mogą być ścięte ale normalnie na postaciach tak nie jest ;-)

Przepraszamy ze beta jest off ale mamy problem z serwerownia od piątku rana nie zaksięgowali naszej opłaty za vps i nam go wyłączyli pisaliśmy juz do nich ale zero reakcji :) Przepraszamy za zaistniałą sytuację

Opublikowano

Informacja na temat serwera!

Więc tak po raz 3 trafiłem na nieudacznika który nazywa się "sponsorem". Więc tak napisał do mnie wszystko ładnie ugadane dostałem vps to bety zrobiłem bete lecz nie miał on strony na bete i kazał wgrywać jakieś strony z mpc dziurawe i nie kompletne ... Na bete jak wiece sam musiałem konta zakładać ale mniejsza z tym, chciałem by kupił stronę dla serwera lecz powiedział że ceny są za drogie jak dla niego i nie kupi... Po czym w sobotę dostałem wiadomości, że serwer off nie wiedziałem dla czego? Ale sponsor powiedział że skończył się i że niby zapłacił w piątek ale jeszcze nie zaksięgowali wpłaty trochę dziwne. No i tak się zakończyła moja współpraca z nim bo wyszło na to że to jakieś dziecko miał kasę chciał zaszaleć vps do tej pory nie kupiony nieaktywny jest więc na tą chwilę serwer off szukam dalej może trafię na konkretną osobę. Więcej informacji do serwer będzie podane na fp!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...