Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verturi2.pl Przygodę czas zacząć! EASY

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Almeria v2? ;)

Ładne sety, kiedy start?

Skąd truta?

Perły na ulepszanie eq z łez +7/8/9?

Start zależny jest od tego jak przebiegną beta testy :). Które odbędą się myślę jutro :).

Truta red las metki

Nie ulepszanie na eq 54 itd nie potrzebne są dopiero od 100lvl zaczynają się ulepki na +7/8/9

Jak by nie bylo tego bsa to tym grał ;p

Hmm co do bs to różnie bo i tak by używali więc czy jest w kliencie czy ktoś by używał innego na to samo wychodzi jeżeli ktoś nie chce bs'a nie musi używać :)

ZAPRASZAMY DO POLUBIENIA NASZEGO FANPAGE TAM BĘDĄ INFORMACJE NA BIEŻĄCO LINK W SYGNATURZE!

Opublikowano

Oby to był EASY a nie jak 99,9% serwerów pisze ze EASY a to jest 100% medium.

U nas EASY to easy teraz testujemy jeszcze jutro otworzymy bete dla Was byście mogli zobaczyć serwer czy jest bez bugów i czy w 100% easy chodź wiadomo że serwer nie ma być na 1 dzień więc nie będzie tak że all w jeden dzień będzie można osiągnąć :) bo to bez sensu :).

Opublikowano

No no Arnold, edytowaliście w końcu to troszkę. Jako że nie ma nic fajnego to chyba wejde na pare dni mimo że jakoś was nie lubie.

P.S. Czemu strona emperiusa, i nawet nie edytowana? ^_^

­azYIWDl.png

Opublikowano

No no Arnold, edytowaliście w końcu to troszkę. Jako że nie ma nic fajnego to chyba wejde na pare dni mimo że jakoś was nie lubie.

P.S. Czemu strona emperiusa, i nawet nie edytowana? ^_^

Yyy pomyliłeś nas nie jestem żadne arnold czy kto tam sobie nie znam Cię i myślę, że Ty mnie też, co do strony xD, dziś zakupiliśmy domenę i hosting pod stronę i mamy taki problem że mi strona nie działa a jest emperiusa tylko dlatego by sprawdzić czy all działa więc spokojnie nie martw się. Gdy all zacznie działać poprawnie będzie zmienione to.

@Nevestia

Proszę o 2 screeny weryfikacyjne i podanie przewidywanego startu serwera,czas 1h.

Chyba napisałem że beta jutro, ss już daje!

Opublikowano

Yyy pomyliłeś nas nie jestem żadne arnold czy kto tam sobie nie znam Cię i myślę, że Ty mnie też, co do strony xD, dziś zakupiliśmy domenę i hosting pod stronę i mamy taki problem że mi strona nie działa a jest emperiusa tylko dlatego by sprawdzić czy all działa więc spokojnie nie martw się. Gdy all zacznie działać poprawnie będzie zmienione to.

Chyba napisałem że beta jutro, ss już daje!

No cóż. Skoro twierdzisz że to nie wy, to dlaczego te same pliki tylko znowu edytowane? I jeszcze co do tematu, ile beta będzie trwać?

­azYIWDl.png

Opublikowano

No cóż. Skoro twierdzisz że to nie wy, to dlaczego te same pliki tylko znowu edytowane? I jeszcze co do tematu, ile beta będzie trwać?

Yhmy to fajnie masz widzę. Beta będzie tyle trwała ile trzeba będzie potrzeba jak masz jakieś wątpliwości co do tego że mylisz nas zapraszam na ts 

Opublikowano

Ja tylko oczekiwałem odpowiedzi, bo to dziwne że co jakiś czas startuje serwer na tych plikach tylko zawsze edit a adm ta sama, może faktycznie ktoś inny, nie upieram się przy mojej tezie. A z tym "Fajnie masz" mogłeś zastopować, jak będziecie mieli takie podejście do graczy to może 30 osób będzie. Pozdrawiam.

P.S. Tak, chce %%

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ja tylko oczekiwałem odpowiedzi, bo to dziwne że co jakiś czas startuje serwer na tych plikach tylko zawsze edit a adm ta sama, może faktycznie ktoś inny, nie upieram się przy mojej tezie. A z tym "Fajnie masz" mogłeś zastopować, jak będziecie mieli takie podejście do graczy to może 30 osób będzie. Pozdrawiam.

P.S. Tak, chce %%

Naprawdę mam takie podejście bo napisałem "Fajnie masz"? Jeżeli uraziło Cię to to przepraszam Cię. I tak jak mówię jeżeli masz wątpliwości do nas i naszego serwer zapraszam wraz ze sponsorem chętnie odpowiemy na twoje pytania !

Opublikowano

I to już mi sie bardziej podoba. Jutro chętnie bym was odwiedził na TS. :v

I jeszcze jak moglibyście wypisać bonusy itemków z IS w prezentacjo-zapowiedzi to byłoby miodnie. :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Prezentacja nie powala, lecz wpadnę na start. Zobaczymy jak administracja i atmosfera na serwerze.

//

Opublikowano

Jakie dodatkowe nowości macie zamiar wprowadzić? (Czy wgl macie zamiar coś wprowadzić)

Opublikowano

I to już mi sie bardziej podoba. Jutro chętnie bym was odwiedził na TS. :v

I jeszcze jak moglibyście wypisać bonusy itemków z IS w prezentacjo-zapowiedzi to byłoby miodnie. :)

Zapraszamy :)

Jakie dodatkowe nowości macie zamiar wprowadzić? (Czy wgl macie zamiar coś wprowadzić)

Tak serwer będzie aktualizowane jak tylko trzeba będzie nie zostaniemy na tym etapie tylko ;) będzie dużo nowości itd wprowadzane !

Opublikowano

Zapraszamy :)

Tak serwer będzie aktualizowane jak tylko trzeba będzie nie zostaniemy na tym etapie tylko ;) będzie dużo nowości itd wprowadzane !

Liczę na to i może zawitam z ekipą :) Jak na razie to przemyśl moją ofertę :)

Opublikowano

Znowu strona Emperiusa...

Prezentacja słaba, bo z wstawki. Cóż, powodzenia. Niestety, nie zagram.:)

Opublikowano

Znowu strona Emperiusa...

Prezentacja słaba, bo z wstawki. Cóż, powodzenia. Niestety, nie zagram.:)

Jak pisałem wziąłem pierwsza lepsza stronę z mpc by sprawdzić czy działa bo czekamy na nasza, strona działa wam wszystkim prócz mi xD nie wiem dlaczego tak :/
Opublikowano

Jak pisałem wziąłem pierwsza lepsza stronę z mpc by sprawdzić czy działa bo czekamy na nasza, strona działa wam wszystkim prócz mi xD nie wiem dlaczego tak :/

No to do roboty. Mam nadzieję, że na oficjalnej prezce będzie już autorska grafika i strona. ^^

Opublikowano

No to do roboty. Mam nadzieję, że na oficjalnej prezce będzie już autorska grafika i strona. ^^

Myślę, że damy radę ;)

Jakie bony działają na poszczególne mapy?

W podręczniku gracza będzie to wypisane drop i bony ma mapę, ale jutro podam Wam bo dzis jestem na telefonie a nie pamiętam zbytnio ;).

Opublikowano

Wyczyść pliki cache w przeglądarce i odśwież :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...