Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z was też może ma coś takiego? Gdy gdzieś patrzę, na białe tło, niebo to widze jakieś czarne kreseczki czy coś tego typu.
Są na to jakieś krople czy coś xD? Ma ktoś z was takie coś?

Opublikowano

335181417711276816338.jpg

Nie, coś takiego xD tylko w mniejszej postaci, dużo mniejszej xD ale masz + za beke xD

Ja nic takiego nie mam...

Lepiej udaj się do specjalisty.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

335181417711276816338.jpg

Nie, coś takiego xD tylko w mniejszej postaci, dużo mniejszej xD ale masz + za beke xD

Ja mam tak jak patrzę na słońce,mocne światło. Ew. jak siedzę zbyt długo przed komputerem. Fakt, faktem - mam wrodzoną wadę wzroku.

Polecam zapisać się do okulisty.

Opublikowano

Czarne kreseczki, ee?

Może masz męty ciała szklistego, sam mam ich sporo niektóre z nich mają dość zaciemnione kontury w środku, takie jak tu

202a1f669c82.jpg

Tylko zabiegiem laserowym możesz je usunąć.

Opublikowano

Uczyłem się na temat męt ciała szklistego i nie każdy przez to przechodzi ! jest to wada genetyczna, kształtuje się w okresie płodowym, więc z mętami się rodzi ale nie każdy.

Przypominają one właśnie jak wyżej małe cienkie  kreseczki widoczne w jasnym świetle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...