Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tego już za wiele, bany a raczej obserwowanie PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiec tak, od jakiegos czasu mam taki problem z metiniem ze to nie jest do pojecia, dokladniej z banami, lecz z dnia na dzien dowiadywalem sie wiecej, powiazania, za duzo speeda w bocie itp, lecz to co dzis sie stalo jest dla mnie nie pojete,

wczoraj zrobilem 6 charow na ihma, po jakiej 1h 2 konta zbanowane przez automat[ tez dziwne ze nie wszystkie bo kazdy na tych samych ustawieniach] mowie chu** nie robie wiecej [sily juz nie mam na to] i mowie ze niech te 4 pobiegaja, po jakims 1-2h, 1 konto ban, 3 zostaly na noc, o 3:00 w nocy jeszcze jedno konto zbanowane i do rana zostaly 2 konta, cos tam dropnely wiec czas na przezut, i teraz najlepsze, zresetowalem router [nowe ip i wszystko-dziala na ban na serwer wiec zmienia wszystko] loguje 2 chary, robie nowe konto przezucam przez ziemie, resetuje router,robie nowe konto przezucam z "banku1" na "bank2"

resetuje router, chce odpalic te 2 konta co bocily, BAN, chce odpalic bank1-ban  i bank2 tez ban. i teraz pytanie czy oni jakos[sadze ze maja mozliwosc] posiadaja ID PC czy cos w tym stylu i jestem caly czas na celowniku? czy o co chodzi?, bo troche dziwny zbieg okolicznosci

co Wy o tym sadzicie?

Uczeń
Opublikowano

Z tego co słyszałem, teraz na globalu bardzo łatwo o bana, niektórzy wogóle zarzucili grę z tego powodu. GFu uszczelniło systemy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ogolnie dzis robie formata i zobacze co i jak i napisze, bo najlepsze ze pierwsze 2 dni bylo 0 banow potem jak glupi ustawiłem 6 fb[stare konta] i od tamtego czasu ciagle bany, sadze ze oni teraz tych co GM recznie zbanuje sobie jakies dane zapisują i potem w 1 kolejności patrza. lub jak sie robi konta,

Opublikowano

Mają jakieś swoje systemy/logi/powiązania, możliwe, że wiedzą kiedy wyrzuciłeś przedmiot i kiedy ktoś inny go zebrał etc.

Z tymi banami to teraz jest różnie.

Opublikowano

Jak dobrze się orientuje, to przy resecie routera zmienia się tylko końcówka IP (nie wiem czy u każdego operatora) więc może też w tym tkwi problem ? 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...