Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kodem

SmerfastycznY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wczoraj kupiłem w empiku bf4 na pc i dzisiaj wziolem płytke 1 i gdy wpisuje kod(dobry bo latwy jest) to pisze ze kod zostal juz wprowadzony a nie mam go w moich grach.Pierwszy raz kupilem gre na origin i to ze sklepu bo mam wolnego neta bym musial pobierac 150godz -.- ja kupuje tylko gry na steam a tu w origin taki problem.

Problem to albo zla date urodzenia wpisalem,albo kod juz wygasl.

Jak cos tera napisalem do supportu o pomoc i o nowy kod.

Jak ktos moze pomoc albo mial taki problem niech napisze.

Opublikowano

jak masz paragon to nie masz się o co martwić, support to wyjaśni

jest opcja że mogłeś grę dać na krótki czas komuś innemu np. obejrzeć pudełko itp. i ten ktoś sobie szybko zrobił zdjęcie keya, lub kupiłeś niezafoliowaną grę?

jeśli nic z tych opcji, jeśli gra była tylko w twoich rękach i nikt nie widział twojego keya, to support ci key wymieni, nie wiem jak wygląda wymiana, jak to weryfikują itp. ale podstawą reklamacji jest paragon i pewnie będziesz musiał też wysłać im skan tego paragonu

a co do pobierania to i tak będziesz musiał pobierać patche :) aktualizacje i może jeszcze dodatki w zależności jaką wersję kupiłeś, czy z premium czy bez, lub z dodatkiem

Opublikowano

Ok dzieki ja tylko mialem pudełko i to zafoliowaną wiec nikt nie mogł zobaczyc kodu ze sklepu empik.Gdy pierwszy raz wpisalem kod to juz bylo napisane ze kod juz jest wprowadzony.Mam paragon wiec jest dobrze i mam pytanie czy wymiana kodu bedzie przez neta?

Opublikowano

Ok dzieki ja tylko mialem pudełko i to zafoliowaną wiec nikt nie mogł zobaczyc kodu ze sklepu empik.Gdy pierwszy raz wpisalem kod to juz bylo napisane ze kod juz jest wprowadzony.Mam paragon wiec jest dobrze i mam pytanie czy wymiana kodu bedzie przez neta?

nie mam pojęcia :) jeśli wysłałbyś skan dowodu do supportu to pewnie tak, czekaj na odpowiedź od nich

Opublikowano

Jeżeli masz kod oraz pudełko to nie masz o co się martwić, wystarczy że pisząc prośbę do supportu zamieścisz screeny z dowodami, iż są w twoim posiadaniu i powinieneś dostać nowy kod. Chciałbym jeszcze tylko dodać, że jeżeli będziesz załatwiać to przez e-mail to możesz sporo czekać na odpowiedź, kumpel z nimi się dogadywał miesiąc/dwa.

Opublikowano

Hatu?!

Tylko ze mozesz napisac kilka zdan 2-3 i juz miejsca nie ma.Czekam 2 dni i nic....Tylko jaki oni mają email bo nie podali i pisz....Mozesz tylko na stronie napisac.Wiec mam czekac na ich odpowiedz?

O wlasnie czy firma origin pracuje w sobote?

Opublikowano

Tak wiec zadzwonilem do EA i kazli zrobic zdjecia i wyslac im to no robie tak i pisze ten temat i jest zielony znaczek ze zaktulizowany przez ea no ale gdy wysylalem byly 2 opcje WZNOW i ZAKONCZ SPRAWE kliklem wznow bo zakoncz sprawe to chyba konczy caly temat.No czekam 2godziny i nic.Dobrą opcje wybralem ,,wznow,, czy zlą? I mam pytanie dlugo bede czekal na kod?Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

OK dostalem juz nowy klucz no ale gdy instaluje z plyty to przy 2,99GB albo 3,00GB zacina sie no i juz dalej nie idze i kaze mi wybierac 2 opcje albo znow instalowac albo pobrac z netu no ale ja mam wolnego neta.Co zrobic?

Opublikowano

teraz LTE jest prawie wszędzie i szybsze od netu na wsiach mówię tutaj o TP linie telefoniczne, a LTE u niektórych jest bez limitów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...