Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto League of Legends diamond5 eune za skiny cs:go/psc

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostrzegam przed osobą @BasketManiakk - dzieciak który próbuje oszukać, lecz niestety jest za młody na posiadanie konta bankowego i paypala (do tego zmienił wszystkie runy ad w jedną - hp per lvl)

Opublikowano

Ten temat jest zabezpieczeniem, jeślibym chciał odzyskać konto to do ciebie przyjdzie informacja od Riotu, a ty będziesz miał zdjęcie np z transakcji lub ogłoszenia. A konto sprzedaje tak tanio bo użytkownik @BasketManiakk "gdy podałem mu login i hasło do sprawdzenia czy wszystko jest wporządku" zmienił runy ad (red flat ad/pene i quinty 3x ad flat) w jedną rune..

Opublikowano

tylko widzisz temat nie może być zabezpieczeniem, ponieważ konta lol prawnie nie mogą być sprzedawane ;) więc albo z tym nic nie zrobią, albo wlepią bana za sprzedawanie konta

40psc?

Opublikowano

Minusy

-mało postaci

-za niedługo reset dewizji

- nie wiadomo czy carrowany nie byłeś i MMR masz jak gracz bronze V

- skiny

- (chyba) zjebane runy

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPolishMeQpe czy byłem carrowany? Śmieszny jesteś - to na eune mój 3 diamond a spadł do d5 bo nie grałem na nim od dłuższego czasu a był grany 1 ranked na miesiac od kiedy to konto było w d5. Konta innego nie potrzebuje bo mam jeszcze 2 na eune z większą ilością postaci i skórek - poniżej 50zł nie zejdę z ceny bo wiem po ile takie konto jest warte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...