Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Trainer i bany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam krótkie pytanko do osób które używają / używały trainera. Dostaliście bana? ;p

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ci którzy nie dostali jakich "zasad" przestrzegaliście aby nie dostać bana ? Bo ja mając 14 dostałem bana po miesiącu używania.

no ja robiłem że do 100 k na dzień oraz jak był złoty skład który grał to strzelałem samobója dodawałem sb gole i rozłączyłem to wtedy on tez dostał 3 punkty oraz zależy tesz od szczęścia powodzenia a masz może trainera do 15 działąjącego

Opublikowano

Ja w 14 dostałem bana, ale pod sam koniec fify i przez to że bawiłem się w zamrażanie kontraktów, czego nie polecam :v W 15ce tylko w sezonach online da się trainerować? Bo ten limit 9 sezonów jest wkurzający :)

Opublikowano

Zamrażanie już nie działa i tak chyba tylko 9 sezonów, chociaż chinole mają chyba jakiś lepszy myk bo bardzo dużo coinsów robią albo tych kitajców jednak jest dużo i stawka godzinowa 2zl im nie przeszkadza :) Co do banów to loteria możesz wyłapać nawet po paru dniach albo wogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...