Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje AMV

kosteczki112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie

Chciałbym przedstawić wam moje najnowsze dzieło pt. Memories. Prezentuje ono historie Tatsumiego oraz Night Raid. Mam zamiar rozłożyć historie na trzy części pierwsza z nich nazywa sie The Beggining, tak więc pozostały do zrobienia jeszcze dwie. Tak więc bez zbędnych ceregieli zapraszam do oglądania

Oczywiście konstruktywna krytyka mile widziana.

Edytowane przez kosteczki112
MPC.jpg

Zapraszam również na mojego Fanpage'a: https://www.facebook.com/malpa112/

Opublikowano

Hej. :)

Według mnie wyszło Ci to świetnie. Aż zachęciłeś mnie do obejrzenia sobie anime, które wykorzystałeś do tego amv.

Powodzenia w przyszłych produkcjach. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

no może nie najlepsze ale jest naprawdę dobre.. od 19 nie idą zgodnie z mangą ale co tam :D 

Opublikowano

Mi za specjalnie też :D na początku trochę wkurzało. Przyzwyczaiłem się xD niestety w niedziele ma być ostatni odcinek :( a 2 sezonu raczej nie będzie.

• 1 rok później...
Opublikowano

@kosteczki112

Dzięki, przyjemnie się oglądało ;) Nie ma to jak robić 1 min. AMV i poświęcić na to 10-20h. Coś o tym wiem, chociaż nigdy jeszcze do tej pory nie tworzyłem w takich programach. Wersja trial? zcrackowana? Musisz mnie nauczyć xD

Opublikowano (edytowane)

@kosteczki112

Jakby te różne programy były darmowe, a Ja trochę mniej leniwy to pewnie byłby taki sam poziom / nawet lepszy :D Co do oglądania AMV to robię to ostatnio bardzo często. O bardzo wielu fajnych utworów można się dowiedzieć w taki sposób ;)

Edytowane przez Sil√eR
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

To Boku No Hero Acadenia bardziej mi przypomina trailer do serii niż amv :D Bardzo fajne materiały aczkolwiek mam takie wrażenie że bardzo wolno się rozkręcają. Coś zaczyna się dziać dopiero w połowie klipu

Opublikowano

To Boku No Hero Acadenia bardziej mi przypomina trailer do serii niż amv :D Bardzo fajne materiały aczkolwiek mam takie wrażenie że bardzo wolno się rozkręcają. Coś zaczyna się dziać dopiero w połowie klipu

Uważam, że ASMV powinny opowiadać jakąś część historii w skondensowanej formie. Z racji tego, że rodzaj muzyki to "muzyka kinowa" albo jak kto woli "Epic" to początek jest wstępem do historii środek to rozwinięcie i koniec to zakończenie akcji i nagły koniec historii i w sumie rzeczywiście bardziej to przypomina trailer niż AMV no, ale ten... xD

MPC.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jezu Chryste, tak wiele jest popularnych twórców AMV, którzy nie osiągnęli takiego poziomu. Zasługujesz na o wiele więcej subskrypcji, bardzo dobra edycja. 

Może spróbuj coś 3-minutowego? 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kiedyś w zamierzchłych czasach był taki projekt z 3, a nawet chyba 4 minutowym AMV w sumie doszedłem już prawie do końca, ale musiałem sformatować kompa. Wszelkie pliki do archiwum spakowałem i podzieliłem na 2 archiwa i jeden akurat z tym projektem mi się zepsuł... Tak więc może, albo nie, nie wiem.

Jezu Chryste, tak wiele jest popularnych twórców AMV, którzy nie osiągnęli takiego poziomu. Zasługujesz na o wiele więcej subskrypcji, bardzo dobra edycja. 

Może spróbuj coś 3-minutowego? 

MPC.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...