Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Napisac Keylogera W C++

Dark's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym napisac keylogera takiego co wysyla loginy i hasla na e-mail lub gg ale niestety w C++ gdy zrobie kod key i jak zapisze to nie jest jako key. Moze mi ktos pomoc zrobic takiego keya co pasy na e-mail wysyla?

Jaki program polecacie do zbindowania ze np key otwiera sie pod postacia zdjecia?

PS: Keyloger jest mi potrzebny w celach edukacyjnych, nie zamierzam przywlaszczac ani hakowac zadnych kont z gier ani poczty itp.

Opublikowano

Tak tak tak... Takie ściemy to możesz sobie strzelać do młodszego brata/siostry ;P Jak chcesz gotowego keya to uderz do mnie na gg: 22398505. Mam całą paczkę(klient, serwer, killer + opis konfiguracji).

PS. Następnym razem czytaj regulamin!!!!!!!!!!!!!!!! Report ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak tak tak... Takie ściemy to możesz sobie strzelać do młodszego brata/siostry ;P Jak chcesz gotowego keya to uderz do mnie na gg: 22398505. Mam całą paczkę(klient, serwer, killer + opis konfiguracji).

PS. Następnym razem czytaj regulamin!!!!!!!!!!!!!!!! Report ;]

Wyraznie napisalem KEYLOGER jest mi potrzebny w celach edukacyjnych,ja nie zamierzam nim hakowac tylko ucze sie jak pisac programy, i rozne aplikaje i chce wiedziec jak jest napisany taki keyloger!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...