Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Wallpaper by FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemek, myślałam o dodaniu tam ogników po prawej i lewej stronie oraz czegoś na przodzie projektu (może wbity miecz?), ale już nie chciało mi się kombinować. 

Bolek, teoretycznie, wszystkie rendery, jakie można znaleźć, czy zrobić samemu z mt2 można uznać za stare. Ta gra ma kilkanaście lat   :rolleyes:

Ale jakbyś wycięła jakieś rednery z tych nowych wallpaperów metinowskich i dała PSD XDDDDD Taka miła niespodzianka xDDDD Bo to się tyle wycina... 

Opublikowano

Wredzia ten render jest już o wiele za stary jak na te czasu dlatego psuje całą pracę :D Ale wiadomo praca na MPCforum to nie ma co przesadzać :P

Widziałeś swoją strone xD? Zgaduję że nie. Lepiej się nie wypowiadaj na temat grafiki.

Mi tam się podoba nie jest przesadzone można sobie dodać jakieś logo serwera w tym miejscu gdzie swiatło pada z góry i jakiś napis na dole pod wierzchowcami.

Opublikowano

@Wredna hmm piękna praca co do tapety :) jeśli będziesz wykonywać następną to mam pomysł .. może coś z lwem/tygrysem (może być wierzchowcem metin2) :p chętnie bym taką tapete zawitał na swoim ekranie :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładne i pasuje do metina , teraz dużo serwerów ma obrazki które często pochodzą z innych gier .

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Bardzo ładne prace, przyjemne dla oka. Wiele serwerów pewnie wykorzysta to jako tło logowania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...