Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry z westa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

??

Czego nie rozumisz??

@Nyshix imo to i tak zjebane, jakby dawało chociaż to d5, to bym się nie męczył z promotem, a teraz zgaduję, że za 1 razem nie wyjdę.

Opublikowano

http://screenshooter.net/100249043/llclltf

Pierwsza gra od dołu, oczywiście podpickowana riven, 0;5 na renektona do 8 minuty, "lol what a damage" itd. a ja, że nie umiem grać na liss to zrobiłem 0;1 lane i farmę trzymałem tak z 10-15 mniej od niej, w sumie i tak sobie poradziłem lepiej niż main riven na najłatwiejszy matchup w grze, ale jak typ zamiast mózgu ma flaka i robi all in na 1 lvl w renektona z runami pod hp to czego sie spodziewać

Druga gra od dołu, 2;0;1 lane, schodzę na mida, żeby pomóc deffować, lucian E > 2 AA > Q > 2 AA umarłem, 10;1. Statik, IE, Berki po zejściu z lane + troll pick only mid, ahri 1;5

Trzecia gra W końcu normalny team, mimo tego, że dostałem ganka na 2 lvl od lee z mida to wróciłem do gry i nawet wyrobiłem staty, jak na razie nie widzę różnicy między EUNE, a EUW, może tylko to, że jak napisałem "report Riven" to support i riven się na mnie rzucili i napisali, że jestem reportowany for verbal abuse xD

Opublikowano

GZ, jest jakaś różnica czy takie same gówna jak na eune?

Gówien nie spotkałem wcale, nie ma czegoś typu 0:5 przegrywamy i każdy pisze GG i ma wyjebane, ludzie nawet jak przegrają lane to starają się coś zrobić, a na 15 gier spotkałem 2 toksyków, którzy jak coś zjebali to nie ich wina tylko kogoś z teamu.

Ogólnie rzecz biorąc D2/D1 EUW > D1/Master/Niski chall EUNE, przynajmniej do tej pory, zobaczymy co dalej.

Opublikowano

EUW jest sto razy gorsze od eune, przynajmniej na poziomie platyny. Przeniosłem się niedawno boostowanych dzieci, feederów przegrywających gre jest 10000 razy więcej niż na eune. Jedynie ludzie mniej wyzywają, ale ja jestem tak toksyczny że nadrabiam za 2 teamy. Nie zapominajmy również o afkach, 2 razy grajć po 23 zdarzyło mi się że mamusia jakiegoś dzieciaczka zawołała i musiał iść spać idąc afk.

Opublikowano

EUW jest sto razy gorsze od eune, przynajmniej na poziomie platyny. Przeniosłem się niedawno boostowanych dzieci, feederów przegrywających gre jest 10000 razy więcej niż na eune. Jedynie ludzie mniej wyzywają, ale ja jestem tak toksyczny że nadrabiam za 2 teamy. Nie zapominajmy również o afkach, 2 razy grajć po 23 zdarzyło mi się że mamusia jakiegoś dzieciaczka zawołała i musiał iść spać idąc afk.

Na wyższym ELO jest dużo lepiej niż na EUNE. Ja zacząłem z Plat1, ale miałem MMR D3/D2, więc nie wiem jak jest niżej.

no niezle nolifer w teamie widze ze porzucil cassiopeie

nawet nie wiem kto to, może mnie oświecisz post-753872-0-08772000-1409490652.png

Opublikowano

http://screenshooter.net/101675912/odxpqgw

jak ja kocham dostać taki team, fizz miał tylko 20;8 i cokolwiek grał, a vayne mnie wyzywała, że padłem 15 razy, dziwne jak w 10 minucie miałem 10 killi i wszystko szło we mnie a ona stała z tyłu odpalała ulta i uciekała, jednak na każdym serwerze są takie braindeady, różnica była taka, że ja padając raz robiłem 2-3 kille, a ona padając zużywała yomu ulta i to wszystko

dziś kończę na d3 33lp, nie mam siły do tej gry na dziś.

@Edit oczywiście po co komu botrk na vayne http://screenshooter.net/101675912/ppqubax

zapomniałbym, kha stał na bocie do 1;50 kiedy vayne mu napisała, że zabierają golemy to musiał wystartować na redzie i przez to, że nie miał buffa z golemów wypierdolił się na blue

Opublikowano

gratuluję skilsa

pewnie jesteś jakimś grubym dzieckiem grającym w lige legend i chwalisz sie gierkami na em pi ci

Opublikowano

gratuluję skilsa

pewnie jesteś jakimś grubym dzieckiem grającym w lige legend i chwalisz sie gierkami na em pi ci

Dzięki a dasz swój trening i dietę? Bo widzę po awatarze że ładnie ciśniesz:p Żartowałem, pewnie przy francuzie łamana ci spada na krtań i się dusić zaczynasz. Jak szukasz spiny to wyjeb koledze z zawodówki, pewnie napluje ci do ryja i przekopie, ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz Seid :P

@Edit wróć, jednak Zyzz na avatarze, z fona nie widziałem dokładnie, sory za pomyłke;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...