Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Altros HOT

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako iż każdy ma tą strone. KONIEC  Z TYM !

W paczce macie  Strone z Tabelkami

Paczka:

Skan:

Jak wygląda strona:

534271417628776525929.jpg

Nie bądź żyła,zostaw Like :)

Zgoda na udostępnienie strony od @kongo

Polecam na wszelki wypadek sprawdzić jeszcze raz kod :_)

Skrypty na stronie są przestarzałe,nowe możeciu kupić u Kongo GG:11738852

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia w używaniu tej strony, sam z niej zrezygnowałem bo to jest jeden wielki syf w dodatku ma badziewne skrypty a pierwszy lepszy user z tego forum nie bedzie potrafił jej nawet podpiąc

Opublikowano

Powodzenia w używaniu tej strony, sam z niej zrezygnowałem bo to jest jeden wielki syf w dodatku ma badziewne skrypty a pierwszy lepszy user z tego forum nie bedzie potrafił jej nawet podpiąc

nwm wala mi się,a pan @dzekU straszy mnie że ją wstawi więc sam pomyślałem że wstawie :)

Opublikowano

I dobrze że udostępniłeś, co 2 osoba chce to opchnąć ale strona jak dla mnie kupa ^^ łap lajka

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

I dobrze że udostępniłeś, co 2 osoba chce to opchnąć ale strona jak dla mnie kupa ^^ łap lajka

niestety jeszcze pliki dziś wstawie,ale nie teraz bo upload sie pier*li :)

Opublikowano

Beka i nic więcej  to ze wcisnąłeś te beznadziejne pliki i strone @janko1994 za kopioną przez moja osobę prezke od kurlza to nie moja wina że masz koniec zarobku  i  jesteś zmuszony udostępnić strone także Pozdrawiam Dzeku

Opublikowano

Beka i nic więcej  to ze wcisnąłeś te beznadziejne pliki i strone @janko1994 za kopioną przez moja osobę prezke od kurlza to nie moja wina że masz koniec zarobku  i  jesteś zmuszony udostępnić strone także Pozdrawiam Dzeku

Akurat do plików nie mam zastrzeżeń to że ty nie umiesz ich odpalić to już twoja sprawa, fakt z poczatku chciałem to sprzedawać,ale po dłuższym namyśle stwierdziłem że większość to ma i zrezygnowałem z tego...

Pozdrawiam RysieQ

@E69 moge dodać ten ss do tematu ?

Specjalista
Opublikowano

@E69 moge dodać ten ss do tematu ?

Nie widzę w tym problemu,ogólnie strona ładnie się prezentuje(szata graficzna).

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nom,tylko kodowanie zmienić i strona super

Opublikowano

Stronki nie polecam bo jest bardzo słaba.. Słabo zoptymalizowane skrypty, połowa nie działa + są dziury. :)

Opublikowano

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.4.9 (Win64) PHP/5.5.12 Server at localhost Port 80
Opublikowano

Kodowanie By Kongo ;))))). Do szewca z nią i na stos :P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nom,tylko kodowanie zmienić i strona super

Wy chyba żartujecie.. Wygląd straszny. Gorszej strony nie widziałem..

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Wy chyba żartujecie.. Wygląd straszny. Gorszej strony nie widziałem..

wiesz Like każdy ma inny gust , mi tam się akurat podoba pod względem designu:)

Opublikowano

Stronki nie polecam bo jest bardzo słaba.. Słabo zoptymalizowane skrypty, połowa nie działa + są dziury. :)

Wy wszędzie widzicie dziury, znajdzie sobie dziewczynę  xD

Opublikowano

Wy wszędzie widzicie dziury, znajdzie sobie dziewczynę  xD

Jak to powiedział jeden bardzo znany Polski hakier : "Wszędzie da się włamać liczy się tylko czas i umiejętności".

MTnm3AS.png

Opublikowano

Jak to powiedział jeden bardzo znany Polski hakier : "Wszędzie da się włamać liczy się tylko czas i umiejętności".

oj ludzie ludzie ;) No to prawda. Tylko znajdź taką osobę o.O:O

Opublikowano

RysieQ strona nie ma kompletnego skryptu mordeczko o.O Pewnie zniknie w ciągu 15minut bo Kongo oraz Kruzl nie wyrażają zgody na udostępnianie :)

Jak nie ma jak ma :O Co do Kurlza i Kongo jak w temacie wypowiedzą się że nie wyrażają zgody na udostępnienie tej oto strony to ją usune,w czym problem ?

Opublikowano

Jak nie ma jak ma :O Co do Kurlza i Kongo jak w temacie wypowiedzą się że nie wyrażają zgody na udostępnienie tej oto strony to ją usune,w czym problem ?

Rysiek no ale powiedz sam... Jak oni moga tak powiedziec ? Ludzie placa im pieniadze za strone, czyli kupuja ja,ta? Przy czym nie moge jej sprzedaz , wystawic za free ani nic podobnego. Wiec ja ich uslugi bym nazwal ze oni nie sprzedaja stron. Oni wpozyczaja strony. Ludzie sie nabieraja na te triki. Jak idziesz do sklepu i placisz za cos to pozniej tego nie mozesz odsprzedac? Hahahah no powaznie oni mnie smiesza. Kazda porzadna firma skryptujaca strone daje zezwolenie na wylacznosc. Tylko tu takie cyrki sa mozliwe.... Przepraszam bardzo ale to wkoncu za co oni pobieraja pieniadze? Za wypozyczenie strony:/ ? Hahhaha smieszni sa w ujjj.

Nie polecam uslug Kurlza ani Kongo...

Opublikowano

Rysiek no ale powiedz sam... Jak oni moga tak powiedziec ? Ludzie placa im pieniadze za strone, czyli kupuja ja,ta? Przy czym nie moge jej sprzedaz , wystawic za free ani nic podobnego. Wiec ja ich uslugi bym nazwal ze oni nie sprzedaja stron. Oni wpozyczaja strony. Ludzie sie nabieraja na te triki. Jak idziesz do sklepu i placisz za cos to pozniej tego nie mozesz odsprzedac? Hahahah no powaznie oni mnie smiesza. Kazda porzadna firma skryptujaca strone daje zezwolenie na wylacznosc. Tylko tu takie cyrki sa mozliwe.... Przepraszam bardzo ale to wkoncu za co oni pobieraja pieniadze? Za wypozyczenie strony:/ ? Hahhaha smieszni sa w ujjj.

Nie polecam uslug Kurlza ani Kongo...

Biorą pieniądze za  używanie strony dla właściciela serwera(serwerów) i na nie przypisane są prawa, istnieje coś takiego jak "prawa autorskie" zapytaj @kongo @pieczara22 co sądzą na ten temat bo są najpopularniejszy w kodowaniu "metinów".

A co do strony nie użyje i też nie radzę używać jak chcecie być złodziejami który kradną czyjąś pracą i chce na tym zarabiać to coś nie halo?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...