Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać na PLu i czy warto zaczynać?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak wiadomo wyszła nowa postać lykan czy jakoś tak. Co sądzicie o tym? Jakie są wrażenia? Ja dawno nie grałem w metina i chciałbym zacząć przygode od nowa :0 ale nie wiem czy wybrać PL( wtedy załadowałbym jakieś 150zł na yangi i is żeby się przyjemnie grało) czy jednak wybrać jakiś priv medium lub hard?

Opublikowano

Metin2 stracił urok tej gry w połowie 2k13 roku. A kupowanie yangów jest bez sensu bo to raczej o to we wszystkim chodzi, kupisz wszystko za to i zostanie ci tylko expienie :P

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

to jak globala nie polecacie to jaki priv? lubie jak jest dużo ludzi xD i jest kogo bić :P

Opublikowano

to jak globala nie polecacie to jaki priv? lubie jak jest dużo ludzi xD i jest kogo bić :P

Na razie same słabe privy :( Dreikon jedynie w miarę, w miarę.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Na razie same słabe privy :( Dreikon jedynie w miarę, w miarę.

grałem na nim ale już mi się znudził xD a ravia s2? o tym jest dość głośno

Opublikowano

grałem na nim ale już mi się znudził xD a ravia s2? o tym jest dość głośno

Isamu trochę zaniedbuje serv, ale też godny uwagi. :)

Bardzo dużo osób gra.

Opublikowano

Isamu trochę zaniedbuje serv, ale też godny uwagi. :)

Bardzo dużo osób gra.

Zaniedbuje serw co masz na myśli? to może podasz jakiś medium oprócz dreikona?

Opublikowano

Zaniedbuje serw co masz na myśli? to może podasz jakiś medium oprócz dreikona?

Rzadko wchodzi na serv, banuje boty itp. Ale eventy są czesto, a inni GM są aktywni.

Ascarial s2 - gdy wystartuje, mam nadzieje, że znowu +3k osób będzie (tak jak na starej edycji), póki co Ascarial już nie jest taki jak wcześniej.

@Baggios

Nie wiadomo, czy w ogóle wystartuje, ale powinien. :D

Opublikowano

Rzadko wchodzi na serv, banuje boty itp. Ale eventy są czesto, a inni GM są aktywni.

Ascarial s2 - gdy wystartuje, mam nadzieje, że znowu +3k osób będzie (tak jak na starej edycji), póki co Ascarial już nie jest taki jak wcześniej.

kiedy ten ascarial startuje? bo szukałem zapowiedzi i nie ma

Opublikowano

kiedy ten ascarial startuje? bo szukałem zapowiedzi i nie ma

Ja tam polecam Ci poczekać na Nestium - to dopiero będzie bomba ;).

Albo Shayen.eu - super serwer, pod patronatem harnasia.

Zapraszamy serdecznie.

Co do PLa...

Stare czasy nie wrócą, ale gra zmieniła się pod wieloma względami i jeżeli lubisz pobawić się w odkrywanie nowych rzeczy, to PL jest świetnym pomysłem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Metin2 Global robi sie komercyjny. Wszystko zaczęło sie, gdy admini mieli wyjebke na serwery. Potem, była akcja z łączeniem serwerów, aż wkońcu doszło do wprowadzenia yang do IS ( kazdy miał hajs z IS, ceny szły w dół i dalej sobie dopowiedz ;) ), aż w końcu wprowadzenie tej zbędnej postaci Wilkołaka...

Chcesz coś osiągnąć na pl'u? Musisz wpakować hajs i to nie mały. Jakieś dodania zmianki itp :C

Jaki serwer można polecić?

Ravia S1/S2 - Według mnie jedne z lepszych lecz trudne na początek 

Jeżeli nie chcesz, takiego super hard, to balmorka będzie cycuś glancuś :)

Ewentualnie Alestia 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Metin2 Global robi sie komercyjny. Wszystko zaczęło sie, gdy admini mieli wyjebke na serwery. Potem, była akcja z łączeniem serwerów, aż wkońcu doszło do wprowadzenia yang do IS ( kazdy miał hajs z IS, ceny szły w dół i dalej sobie dopowiedz ;) ), aż w końcu wprowadzenie tej zbędnej postaci Wilkołaka...

Chcesz coś osiągnąć na pl'u? Musisz wpakować hajs i to nie mały. Jakieś dodania zmianki itp :C

Ewentualnie Alestia 

Pozdrawiam.

Nie zapominajmy że istnieje coś takiego jak Metin2.SG 100% lepszy niż global.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

PL > Priv

Polecam gre na PL najlepiej serwer Diumar gdzie gra najwięcej osób ze wszystkich serwerów (ponad 2k)

Opublikowano

pl te co pisza ze nie warto to mozgu nie maja. Urok to najwyzej ich matka stracila ale nie Pl ja zaczolem grac i dobrze idzie na brak ludzi nie narzekam bo gra sporo. Polecam globala chociaz nie padnie jak jakis priv... i z zakupem w is jest bezpieczniej bo dzieci otwieraja privy i doladujesz kase i servera nie ma za dwa dni.

PL global s2!

Opublikowano

Ewentualnie Alestia 

Pozdrawiam.

Nie miałem przyjemności grać na M2.sg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...