Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagły spadek FPS

Blayd3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam problem w grze a mianowicie:

nie mam za dobrego komputera dlatego potrzebowałem dobrego poradnika na fpsy. Na forum znalazłem ten: http://www.mpcforum.pl/topic/1201673-tut-zwiekszenie-fpsow-w-dayz/

Mam podobny sprzęt jak podaje autor - taką samą karte graficzną i procesor jedyna różnica to to , że ja mam 3gb ramu.

Podczas gry prawie w każdym miejscu nawet Czerno czy Elektro mam jakieś 20-35 fpsów w innych mniej tłocznych miejsach sporo więcej. Jednak gdy tak sobie spokojnie gram nagle mi się coś ścina postać troszeczke zmienia kształt na taki kwadratowy a liczba fpsów spada do 5 - 7 w każdym miejscu. Pomaga jedynie restart gry ale jest to uciążliwe bo często mi się tak dzieje, jakieś pomysły? Co może być przyczyną? 

Opublikowano

może przegrzanie procesora?

Mi działa BF4 na wysokich, a i tak mam 30 fpsów w elektro więc nic z tym nie zrobisz, a z tym przycinaniem to nie mam pojęcia

Opublikowano

Tzn wątpie czy to przegrzanie, pół roku temu na tym samym sprzęcie grałem bez problemu.. teraz brat namieszał mi tutaj coś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...