Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim zagrać ?

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kim mam teraz zagrać na s3 grałem łucznikiem na s1 tez łucznikiem ale on mi się znudził :(  gram ciągle tą samą klasą i teraz nawet mam problem z zadaniami i mam pytanie kim mam teraz grac woj vs mag ? Kogo wybrać i dlaczego ? chodzi mi bardziej o exp i żeby się łatwiej zadania robiło  ^_^

Opublikowano

Woj vs mag to ciężka decyzja :) Grałem obiema klasami i z doświadczenia magiem w początkowych etapach robi się o wiele szybciej questy,o expie już nie wspominam ^^ (Wróżka wody 50% i z tornada) Natomiast jeśli chodzi o expienie na levelu powyżej 50 zaczyna się przewaga wojownika. Szczerze powiedziawszy polecam Ci wojownika,bardziej się to opłaci, ponieważ ten etap -50 przebolejesz a potem wszystko poleci z górki :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Na małym lvl zasuwasz na magu, potem na woju, ale od 80lv to bardziej od tego jakie sp i eq masz. Graj najlepiej tą klasą, która Ci się bardziej podoba.

giphy.gif

Opublikowano

Polecam wojownika, dla mnie daje najwięcej satysfakcji i przyjemności z gry, jest to klasa najbardziej uniwersalna, a na 90+ z dobrym eq niszczy wszystkie inne klasy. Robiłem sobie łucznika i maga, łucznik znudził mi się na 74 lvlu z eq u7+8 i super kartami, mag ze słabszym eq nic nie robił, a na woju czuję się najlepiej.

Opublikowano

byłem właśnie na rajdzie i były tam 3 woje biegły przede mną i sam rozpier dla mnie ten woj jest na prawdę dobry nie mogłem ubić spota łukem podszedł woj 1 skill i dobranoc zrobię sb woja dzięki za odp mam nadzieje że nie bd miał problemu z sp1 bo każdy mówi sp1 dla woja jest za trudne bla bla bla xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...