Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale Kalendarz Adwentowy Zdyskwalifikowany?

JESTEMKORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem jestem denerwujacy....przepraszam

Ale mam pytanie

W 1 i 2 dzień otworzyły mi się te 2 okienka tcz odp jest dobra?

Dzisiaj tcz 03.12.2014r nacisnalem po 2 razy na 1 i 2 dzień zostanę zdyskwalifikowany?

Opublikowano

Moze nie dyskwalifikacja, bo taki "przywilej" dostaje sie za 2 lub wiecej udzielenie odpowiedzi z kont 1 uzytkownika. A otwarcie okienek z nastepnego lub nastepnych grozi kara, nie jest napisana jaka, jednak najbardziej prawdopodobne jest wlasnie blokada odpowiedzi na nastepny dzien.

Opublikowano

Piszę, piszę. No oczywiście nie można sprawdzić od razu po odpowiedzeniu czy jest poprawna czy też nie. Można to zrobić na następny dzień.

323761417629383850633.png

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o dzień 10 to ręce mi opadły. Pytanie brzmiało na której mapie znajdziemy kawałek meteorytu. Dałem odpowiedz "Zachodnie tereny kopalń" i nie uznało, tzn pisze że odpowiedz jest sprawdzana a wszyscy wiemy co to oznacza. Po drugie odpowiedz na to pytanie brzmi "Na terenach kopalń" wiec równie dobrze można uznać pytanie za zle sformułowane .. Masakra :P

Opublikowano

A nie nie. Tereny zachodnich kopalń to poprawna odpowiedz jeżeli nazwy map sprzed 2 lat też się liczą bo kiedyś ta mapa tak się zwala. Lecz po pewnych zmianach w nazwach usunięto "zachodnich" jednak jestem graczem starej daty wiec zdziwiło mnie, ze bez zachodnich juz pisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...